Autor Tema: Baraž utakmice !  (Pročitano 3330 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

lutkica71

  • Moderator
  • *****
  • Poruke: 1782
    • Pogledaj profil
Baraž utakmice !
« poslato: 3. jul 2021, 02:34:34 »
Ovde će se kačiti izveštaji svih baraž utakmica i biće mesto gde moći da se pogleda izveštaj svake utakmice iz baraža od kada je uveden ovaj sistem takmičenja, tačnije od sezone 25 !







⛔ Na sajtu je otvoren odeljak za baraž. ⛔

Baraž na sajtu je napravljen da se igra kao mini grupa i svako sa svakim da vas to ne zbuni. Dakle igrate mečeve samo kako je postavljeno na slici. Na sajtu imate dve utakmice napravljene, ukoliko dodje do 3 utakmice u slučaju da je isti broj golova bio u obe utakmice- taj treći meč ko je pobedio i prošao dalje šalje meni slike na wup, a poželjno je da se okači i na forum u temi  Baraž - sezona 25.

Rok za odigravanje baraža je 11.7. do 23:59 da bude sve završeno !!!

Igrate kako je postavljeno na slici, dakle domaćini su prvu utakmicu Smurfs i Heavy Metal.


The Smurfs ( Dzeky )   vs   Olympiacos ( Crow )

Heavy Metal  ( Mariodok )     vs  Zeljeznicar  ( Birno )


1.1.5 - Baraž se igra po principu polu-finala i finala.
1.1.6 - Polu-finale se igra na dve utakmice i odlučuje gol u gostima. Ukoliko se igra treći meč ide 90min + Penali.
1.1.7 - Finale se igra jedan meč.
1.1.8 - Naknade za ulaznice i TV prava u baraž mečevima neće biti.
- Postavke meča su iste kao i u ligaškim duelima.
- Finale se igra 90min + produžeci + penali
- Postavka meča u finalu je kao i u ligaškim utakmicama , s tim štu su izmene 3+1. Dakle 3 izmene u regularnom delu + 1 ako dodje do produžetaka.


Srećno svima u baraž utakmicama i neka najbolji pobedi i plasira se u D1 !!!!
« Poslednja izmena: 3. decembar 2021, 11:24:01 od strane lutkica71 »
 

dzenan0301

  • Professional
  • ***
  • Poruke: 127
    • Pogledaj profil
Odg: Baraž - sezona 25
« Odgovor #1 poslato: 7. jul 2021, 14:48:57 »
Poštovani, 

želim samo a i to mi je dužnost da u par rečenica iskažem svoje mišljenje i to po prvi put ovog principa. 
Prvo bih pohvalio ekipu Štrumpfovi U.C. koji su po prvi put u ovom profilu osvojili treće mjesto sasvim zaluženo a prvi put i kao menager osvojio poziciju sa kojom sam i sam sebe iznenadio i ako sam zasluženo ušao u baraž. 
Samim time podstaknut da smo odigrali odlićnu sezonu željeli smo odigrati baraž za pamčenje i boriti se do kraja za ulazak u D1 iako to nije prioritet i vrlo lijepo se osjećamo u D2. 

Nemam primjedbu ni na koga ali ču reći šta mi je zasmetalo. Upravni odbor svima izlazi u susret, svima pomaže koliko je to moguće ali prvi put sam osjetio pritisak na nešto a to je utakmica baraža. 
Ovo je prvi put ovog karaktera pa sam i to uzeo sa rezervom i razumijem obaveze ljudi, također i sam želim pomagati ubuduće zajednici i sam ču se uključiti u druge stvari te biti tu od pomoći i osjetiti sve te okolnosti. 

Ono što je bilo dovoljno jeste rok za riješavanje baraž utakmica, način na koji se trebaju odigrati sve uredno. Problem je termin odigravanja.
 
Kolega menager Crow sa kojim imam vrhunski odnos mi je u drugom danu rekao da ne može ni jedan drugi dan od 21h pa na dalje a vikend ne može nikako. Ja sam rekao da mogu u 95% slučajeva od 21h jer zbog obaveza sa posla kupim kčerkicu i slobodan sam tek iza 21h kada je supruga tu i kada imam vremena sjesti i odigrati utakmice. 
Tako sam i sve utakmice lige riješio u tim terminima iza 21h pogotovo sada kada je ljetni period duža je noć lakše je to riješiti. 
Jučer sam sa posla pokupio curicu ostavio kod roditelja došao samo skinuo dvije tekme i ponovo sjeo i otišao po dijete ni slike nisam pokupio ni video jer sam žurio u košulji onako samo da ispoštujem menagera. 
Dvije utakmice u kojima nisam znao gdje mi je guzica a gdje glava totalni promašaj nakon cijele sezone koju sam odigrao vrhunski. 
Niko me nije tjerao da odigram naravno mogao sam zanemariti i tako da ostane na tome da on može do 21 a ja od 21h. Zašto? Zato jer je menager odmah rekao upravi da mi pišu pobjedu jer drugi termin nemamo a mene niko nije pitao za mišljenje donešena je odluka da ako ne odigramo da će Birno u D1 direktno bez borbe. 

To kad sam pročitao isti dan sam našao vremena da se javim Crow-u da ću biti tu u 20h i to sam uradio kako sam napisao odvukao curicu došao kući u 20-05 sjeo i u košulji raspucao dvije tekme i otišao samo zato jer ne bih dozvolio da Birno ili bilo ko drugi ide u D1 bez borbe ali i sam sam sebi prisjeo jer kolega nije htio ni pokušati potruditi se da do kraja sedmice možda nađe vremena iza 21 ili neko vrijeme nego je odmah javio: KAO DA MENI SE PIŠE POBJEDA jer drugačije nemože pa ispade ja želim da me neko počasti. 

Ja znam da sam sve svoje tekme uredno riješio, uredno na vrijeme sve izvještaje postavljao, nisam kasnio tekme, jednu sedmicu prenio i na vrijeme slao obavijesti i javljao se menagerima. 
Ne mislim da je kolega isto to radio ove sezone i odmah me drugi dan ograničio da nema drugog termina da može samo do 21h. 
Možda ni to ne bi bio problem možda bih ja opet tražio neko riješenje uvijek sam do kraja ispoštovao menagere i bio tačan ali odmah je donešena odluka da moramo odigrati što je stvorilo pritisak na mene i ovako se desilo. 

Sretno ali ovo se ne radi ovako.Sigurno sam fulio toliko toga u tekstu jer pišem sa posla. 

Lijep pozdrav.
 

lutkica71

  • Moderator
  • *****
  • Poruke: 1782
    • Pogledaj profil
Odg: Baraž - sezona 25
« Odgovor #2 poslato: 7. jul 2021, 15:45:02 »
Ajde da ti odgovorim redom…

Prva i osnovna stvar je da utakmice trebaju biti odigrane u terminu koje je UO odredio i da se dva managera mogu naći SIGURNO u  10 dana koliko je rok, na tih pola sata i odigrati kao što ste se i našli.

E sada ti ovde postavljaš stvari kako si ti žrtva i kako si se iscimao a druga strana nije. Pa prijatelju jel ti znaš koliko je takvih ovde u ligi koji kažu da se oni cimaju a druga strana se javi samo sa terminima kad može da odigra i to je to?!?

Ovde se meni čini da je problem što si ispao a imao si sjajnu sezonu pa je to presudilo da budeš besan i ljut i da “ ti objasniš kako se to radi”. Pre svega UO se složio jednoglasno da ukoliko ne odigrate neće proći ni jedan od dva tima dalje - NEMA SLUŽBENOG U BARAŽU ! Mislim da je krajnje neozbiljno da u 10 dana ne možete da se nadjete. Jedino bi službeni išao da npr Crow nije tu svih 10 dana i ne može da igra, ovako nema razloga da se ne odigra.

Verovatno nisi razmišljao sa strane menadžera koji je prošao u finale šta se dešava, kao i onog koji je izgubio? Mogli su i oni da kažu da ne mogu da se nadju pa nek UO dodeli službeni rezultat.

Takodje to što si ti igrao na vreme i slao dokaze je za svaku pohvalu, ali svakako sigurno negde nekom nisu odgovarali tvoji termini pa je taj neko popio službene.

Zašto se Crow nije potrudio koliko i ti? Pa to je pitanje za njega, a ne za nas. Žao mi je što si morao da juriš i igraš, ali ako ti je nešto bitnije od polufinala menadžer lige , svakako niko ti ne bi zamerio. Da li želiš da ti nabrajam svoje obaveze i da čuješ šta je neznanje gde je dupe a gde glava? I pored svega toga nadjem vreme da radim za ovu zajednicu. Veruj mi da svimovde ne znaju gde im je guzica a gde glava od obaveza, svako na svoj način i kako organizuje svoje vreme.

Napisao si kako te je ograničio odma drugi dan, pa i ti si njega ograničio da ne možeš pre 21h. Tako da obostrano je bilo ograničavanje i kada je tako UO neće odlučiti u nečiju korist. Na sve to kada sam postavio na grupu obaveštenje mi šalješ odma SS vašeg dopisivanja kaonda se pravdaš da nisi kriv.


UO a i meni lično je sasvim svejedno ko će da udje u D1 jer ste ovde svi na istom.


Još jednom svaka čast tebi što si se iscimao i odigrao utakmice, to pokazuje koliko ti je stalo do ove lige i same regularnosti iste. Kako sam navodio Maria,Dmilana,Peckhama, Shoku i da ne na brajam dalje, tako i tebe stavljam u isti koš sa ljudima koji poštuju termine odigravanja utakmica. 😎
 

CroW

  • Superstar
  • *****
  • Poruke: 647
    • Pogledaj profil
Odg: Baraž - sezona 25
« Odgovor #3 poslato: 7. jul 2021, 16:37:08 »
Dzenane evo i ja da ti odgovorim posto si me direktno prozvao da se nisam ni najmanje potrudio da nadjem neki termin za odigravanje. Ja ne znam koliko da se potrudim ako napisem da mogu svaki dan ceo dan do 21h, posle toga nikako jer fizicki nisam kuci, radim nocnu smenu i u 21h krecem na posao, i kako onda da odigram posle 21h? Takodje i ja imam jednu malu devojcicu kuci i opet sam odigrao dosta utakmica dok mi je ona sedela na glavi, pa mi nije bio problem. I svakako sam bio za to da se tebi dodeli pobeda jer i za ovaj vikend  sto dolazi necu biti kuci, i ako ti ovaj prosli vikend nisi bio tu a javio sam ti se jos u subotu oko podneva za igranje. Tako da mislim da je jako ruzno optuzivati mene za to kako nisam hteo da se potrudim da odigramo u terminu koji tebi odgovara. Toliko od mene, pozdrav i svako dobro.
 
Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: pilojac85, CuleNBGD, DANAC82

lutkica71

  • Moderator
  • *****
  • Poruke: 1782
    • Pogledaj profil
Odg: Baraž - sezona 25
« Odgovor #4 poslato: 8. jul 2021, 18:49:45 »
 

lutkica71

  • Moderator
  • *****
  • Poruke: 1782
    • Pogledaj profil
Odg: Baraž - sezona 25
« Odgovor #5 poslato: 9. jul 2021, 22:45:35 »

Cestitamo ekipi Olympiacosa na plasmanu u D1.
 

lutkica71

  • Moderator
  • *****
  • Poruke: 1782
    • Pogledaj profil
Odg: Baraž utakmice !
« Odgovor #6 poslato: 3. decembar 2021, 11:38:56 »

1.1.5 - Baraž se igra po principu polu-finala i finala.

1.1.6 - Polu-finale se igra na dve utakmice i odlučuje gol u gostima. Ukoliko se igra treći meč ide 90min + Penali.

1.1.7 - Finale se igra jedan meč.

1.1.8 - Naknade za ulaznice i TV prava u baraž mečevima neće biti.
- Postavke meča su iste kao i u ligaškim duelima.
- Finale se igra 90min + produžeci + penali
- Postavka meča u finalu je kao i u ligaškim utakmicama , s tim štu su izmene 3+1. Dakle 3 izmene u regularnom delu + 1 ako dodje do produžetaka.


- Rok odigravanja utakmica je nedelja 5.12 do 23:59

Srećno svima u baraž utakmicama i neka najbolji pobedi i plasira se u D1 !!!!
 

lutkica71

  • Moderator
  • *****
  • Poruke: 1782
    • Pogledaj profil
Odg: Baraž utakmice !
« Odgovor #7 poslato: 6. decembar 2021, 11:53:26 »
SEZONA 26



 

yrinvan

  • Regular
  • **
  • Poruke: 63
    • Pogledaj profil
Odg: Baraž utakmice !
« Odgovor #8 poslato: 6. decembar 2021, 19:31:25 »
Nemanja 3-2  Irfas

bas zbog ovakvih utakmica sam protiv baraza, 1 utakmica i propadne cjela sezona, u 1 utakmici ovisis od forma i kakav dan ima konami, bila izjednacena utakmica koju su odlucili stvarno smjesni golovi konamija i s moje strane i s njegove

najbolji opis utakmice je poslednjih 10 min, znaci 2-2 mi vise napadamo, idemo podaju, utrci nas igrac pogodi ga lopta, on ne reaguje nego ide u animaciju kao da ga neko upucao , protivnik nabije naprijed nije opce opasno, dolazi 20cm od mog golmana a on bjezi od lopte ne zeli pokupit i dozvoli da 3-4 sec kasnije pokupi protivnik i poda u centar kdje imam bissaku ali mi ga odmarkira i on bjezi na gol liniju umjesto da drzi igraca i gol. 4-5 velikih situacija koji su se poklopili da me konami posteno zaj* . Idemo sve naprijed i uskoro izjednacimo prvo euro spas golmana onda korner i mislim da smo zabili vec gol ali onda neki branic ide kung fu skarjice da izbije loptu s  gol linije,

havertz forma dole, kovacic forma dole, pola obrane lose forme, i jedna takva utakmica mi odluci sezonu, bas zato su mi barazi bljak.









 
Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: DANAC82