Autor Tema: MNG - PATCH SEZONA 54  (Pročitano 1293 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

petarsagi10

  • Moderator
  • *****
  • Poruke: 96
    • Pogledaj profil
MNG - PATCH SEZONA 54
« poslato: 15. mart 2022, 23:47:48 »
Postovani menadžeri, napravljen je patch da ova naša liga dobije dodatnu draž igrajuci ju. 🙂
Evo uputa kako instalirati pravilno patch.


- Raspakujte arhivu u folder WEPES koji se nalazi u Documents\KONAMI\PRO EVOLUTION SOCCER 2021\WEPES (ako ga nemate napravite ga)
- Idite u igri u Edit / ImportExport / Import Teams / i označite sve .ted fajlove (timske, naši timovi imaju prefiks MNG_)


(ako vas igra vodi kroz tutorijal importa timova, odradite to uz par puta next...)


- Zatim, Go to detailed, Next, Overwrite označite.
Automatski će da se slažu sve slike i informacije, klub po klub, pa kad se završi kroz par minuta, instalirali ste patch i spremni ste za prebacivanje vaših igrača, save team data u ML i igranje (ako ste već prebacili igrače neće uticati ubacivanje patch-a na to).
- Isti postupak je za ubacivanje takmičenja (import competitions) umesto timova.


Naši timovi su u PEU i PLA ligi. Raspored možete da vidite na dnu posta.  Ko ne želi da koristi patch koji sadrži samo naše grbove, dresove i imena, neka bar prebaci igrače na određenu poziciju da ne kvari ugođaj drugima.


PRIJE UBACIVANJA NOVOG PATCHA POTREBNO JE OBRISATI STARI KAKO BI SVE EKIPE BILE NORMALNO UČITANE. OVO SE ODNOSI NA SVE ONE KOJI NA MJESTU PEU I PLA LIGA IMAJU INSTALIRANE VEĆ NEKE DRUGE LIGE (NAJČEŠĆE BUDESLIGA)


Za sve vas koji zelite da i ostale ne licencirane klubove imate orginalne grbove i dresove nakon instalacije mng patcha skinite i ovaj i na isti nacin instalirajte kao MNG patch (raspakujte u wepes folder i Loadujete sve ted filove koji NEMAJU mng prefiks)

LINK ZA PATCH - https://easyupload.io/tbpdcl

Tutorial - 
 
Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: senkavetra, Biby Locky, shokanito