VI ste prvi koji kazete da je odbrana krs, odbrana je vise AI asisted, ne znam koliko je vas probalo igru online, pa onda videlo odrbanu, a protiv AI-a meni cak ni legend ne prestavlja klasu i cak sa timom od 2000 jacine.
A sto se tice drop fremova, problem su stadioni i internet konekcija.
Testirao sam na PS4 na optici, ni jedan stadion nema drop frame onda. Tako da p2p konekcija nam jebe svima mater, pogotovo ovi arapi koji igraju iz pustinje na wifi, i poljaci isto, i rusi
Ne znam da li smo prvi ili ne, ali je odbrana nula poena. Igram online, i to odavno na trocifrenom broju, a vjerujem i Ermin jer znam da je čovjek dobrano preko 1000 u pes21.
A sto se tiče shtuteringa, nekako sam uspio podeaiti u postavka grafike, smanjio refresh rate monitora sa 144 na 60, i pratio sam neke upute na YT kako reduciratu shtutering upali prilicno i nema veze na kom stadionu igras.
Za nas i ternet si u pravu, nekad zapne na par sekundi pa ubrza igru da nemam pojma sta se desava, nekad dobijem gol nekad se izvucem. I cesto mi izbaci gresku sa serverom, mislim da ima i do njih.
Realno, mi ćemo se navići i na ovo, biće nam OK, jedino kad poprave grafiku to će biti super.
Igram samo online pa za ostale modove off ne marim, ko voli mislim da je bolje da ostane na pes21 koni je i dalje svijetlosnu godinu iznad ovog fušeraja.
Da budemo iskreni, ovo je rađeno za nove generacije koje se ne skidaju sa telefona. Dosta nas ovdje je old scool koji telefon koristimo za poruke i pozive