Da li u My club co-op, kada se igra u paru sa nekim online, postoji mogućnost biranja najboljih igrača iz moje i njegove ekipe, koji će igrati u toj zajedničkoj ekipi ?
⠀ne, sama igra bira igrace
⠀
Mislim da moze ako imate vas Looby, odnosno vas klan i da ste zajedno u njemu i da kliknete da krenete da igrate, samo postoji caka, u zavisnosti da li vas igra 2 ili 3. Igra bira igrace sa najvecim OVRL,ali zavisi i od pozicija. Bitno je da i ti i on dogovorite koje zelite i da tako sastavite tim. Recimo, izaberes 9 najboljih igraca na defanzivnim pozicijama (2 GK, 3CB, 4RB/LB recimo i bzvz igrace na ostalim pozicijama), a drugar sve u sredini i napadu, i onda ce igra da izabere tvojih 9 najboljih i njegovih 9 najboljih. Ako igrate ti i drugar, onda se dogovorite na kojim pozicijama koje igrace da ubacite i igra ce posle svaki put da bira te igrace iz vasih ekipa. Nadam se da sam lepo objasnio i da si razumeo logiku i nacin na koji igra to odlucuje. E sad, ako se potrefi da ti i on imate recimo Robertsona i Albu na LB poziciji, onda ce random izabrati jednog od ta dva, jer bira po 9 iz obe ekipe. Uglavnom, ako se iscimate, mozete da tacno isplanirate koje igrace iz vasih ekipa ce uvek da izabere. Ali, ako napravite da imate najbolje igrace na razlicitim pozicijama, vec posle prvog pokusaja mozete da imate one igrace koje ste zeleli, samo malo da se potrudite prilikom biranja igraca u ekipu.