Društvo,
svesni smo da forum kao forum nije ono što je bio u doba Pesoholičara i kasnije Pes Serbia-e. PlayPes je nastao kao iskrena želja da se ova priča gura dalje i unapredi. Imamo nekoliko projekata koji će se nadam realizovati u skorije vreme. Neke od tih projekata smo najavljivali u nekim drugim temama. Danas i ovde šaljemo informaciju a ujedno i molbu za pomoć svih članova foruma.
Šta mi to u stvari želimo?
Prva i osnovna želja jeste dobro zezanje iz kog će doći ona pozitivna energija koja nam svima daje motiv i želju za daljim radom. Verujemo da je to ono što je potrebno da se u ovo pogano vreme malo distanciramo od svih gluposti koji nas okružuju. Naša prethodna dva foruma smo činili svi mi, tu smo i dalje jer je ostala navika ali svakako nedostaju prozivke po temama za Zvezdu i Partizan, idiotski vicevi, klipovi itd. Svesni smo da to teško možemo da vratimo ali možemo da probamo. Forum trenutno vode i rade na njemu, momci koji su godinama bili admini ali su im ruke bile vezane zbog vlasnika bivših foruma. Sada imamo priliku da radimo onako kako mi mislimo da treba, bez da nas iko sputava. Tu tražimo pozitivnu energiju.
Želimo da se vratimo na nivo kada smo bili rame uz rame sa svim stranim forumima, da imamo jaku edit sekciju, da imamo jake online lige, da imamo moderatore koji mogu da razviju teme. Potrebna je sveža krv i gde ćemo bolje vreme nego sad kada je izašao novi pes.
Takođe apelujemo na sve da nam pomognu da podignemo priču na viši nivo. Molimo sve članove foruma da nas zaprate na sledećim stranicama:
TwitchBiće zanimljivih strimova, utakmica iz PSML Menadžer lige, Klasik lige, Turnira, utakmica 11 vs 11... takođe biće i strimova iz drugih igara poput NBA 2K, PGA Tour, F1, COD... nećemo se libiti da probamo sve što nam padne pod ruku
TwiterKao i na drugim društvenim mrežama i ovde smo aktivni. U narednom periodu više pažnje ćemo posvetiti aktuelnim ligama, prijavama, objavama, giveaway kampanjama.
FB staranice koje mi radimo
PlayPesDa ne trošimo previše reči, već je opisano i akcenat je kao i na tviteru.
Kasandra, da li se slažeš?I ovo je naše