Poštovani forumaši,
mislim da do sada nismo imali ovakvu vrstu turnira ali nas to ne sprečava da probamo i da napravimo jedan ovakav turnir. Ima dosta ljudi koji igraju MyClub tokom cele godine ali igraju uglavnom protiv kojekakvih likova na netu iz Zambezije i drugih zemalja. Red je da se okupimo mi sa Balkana i da se igramo malo. Procedura je jednostavna, samo je potrebno da se prijavite na turnir i ispratite sledeće korake za odigravanje utakmice.
Mečevi se igraju unutar samog myclub-a tako da ne bi trebalo da bude previše problema oko organizacije samog turnira.
Kada uđete u MyClub, idete na tab Match i odaberete poslednju opciju u nizu sa momcima iz Boce Juniors:
Nakon toga, možete kreirati sobu u MyClub Any serveru
A postavke meče izgledaju ovako za sve one koji do sada nisu igrali naše turnire
Igraju se dva meča, kod kuće i u gostima a ako rezultat bude identičan igrate i treći meč za koji uključujete produžetke i penale.
Nema ograničenja što se tiče OVR igrača, igrate sa svojim timom.
Nakon svakog odigranog meča, slikajte samo SS sa statistikom gde se vidi rezultat i pošaljite mi tu sliku na viber ili watsapp a možete okačiti i ovde u temi koju budemo imali za sam turnir.
Prijave za turnir traju do 23.08.2020.!
Prijave mogu da počnu:
1. Mihajlodc (PSNID: Mihajlodc-MDC)
2.