Serbian gaming community
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Citat: WPLO Admin 2. novembar 2023, 11:17:03Citat: SuKi 31. oktobar 2023, 16:59:08Wplo 2v2 CupSuKi&Aleksa-Liverpool vs Stefan1995&RiKi-BayernProtivnici imaju problema sa internetom, te nismo uspjeli odigrati finale, ne znam da li su moguci produzeci, ako moze bar dan, jer Stefanu su obecali pogledati net u srijedu, ggOdobrava se produžetak za navedene utakmice najkasnije do:05.11.2023. (23:59h).Nisam uspeo srediti net. Tako da sluzbena ide u korist Suki/Aleksa. GG momci i cestitke.
Citat: SuKi 31. oktobar 2023, 16:59:08Wplo 2v2 CupSuKi&Aleksa-Liverpool vs Stefan1995&RiKi-BayernProtivnici imaju problema sa internetom, te nismo uspjeli odigrati finale, ne znam da li su moguci produzeci, ako moze bar dan, jer Stefanu su obecali pogledati net u srijedu, ggOdobrava se produžetak za navedene utakmice najkasnije do:05.11.2023. (23:59h).
Wplo 2v2 CupSuKi&Aleksa-Liverpool vs Stefan1995&RiKi-BayernProtivnici imaju problema sa internetom, te nismo uspjeli odigrati finale, ne znam da li su moguci produzeci, ako moze bar dan, jer Stefanu su obecali pogledati net u srijedu, gg
Ako moze produzetak 2 kolo protiv dreada
Molba za produzetak: 2. kolo WPLO League 1 (vs Toske)Nismo uspeli da se dogovorimo oko termina.
Ako moze produzetak za ovosedmicne utakmice posto se selim u narednih par dana , a internet mi dolazi tek 02.04 pa prije toga necu biti u mogucnosti odigrati. Hvala unaprijed 😊
zamolio bih za produzetak odigravanja 5,6,7,8 kola razlog,crkla graficka ja se izvinjavam svima unapred i hvala na razumevanju
Ako moze produzetak za Champions League Qualifications vs Lindeloff nismo mogle da odigramo mec jer nam je bila kosa i zbog toga nismo odigrali. Hvala unapred!
Utakmica 1.kola kvalifikacija vs Jovic, crkla mu graficka a nije ni pre zvao da igramo.