Serbian gaming community
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Cimali smo ih par puta stefan i ja ali nisu Mogli ili 3 smena Pele ili server nije radiourl=https://postimg.cc/JsVRm0ZF][/url]
Kup 2vs 2 Mr bina i bobu nismo se uspeli naci nikako neki su gledali utakmicu neki nisu mogli eto meni ne preostaje nwgo ovako postavit slike da se vdii da smo se ipak dogovarali a nismo uspeli nac sta je tu je
WPLO Nations CupGroup A- 4. kolo: Damirtm (Ukraine) vs Dread (Czech Republic)- 9. kolo: Dread (Czech Republic) vs Damirtm (Ukraine)
ako moze produzetak za national cup vs dread, nismo se uspeli naci.... + forum nije radio dan-dva za informacije
WPLO Nations Cup - 1/4 FinalePele se nije javio, bio sam tu svakog dana od 23.10. do 27.10.
Wplo 2v2 CupSuKi&Aleksa-Liverpool vs Stefan1995&RiKi-BayernProtivnici imaju problema sa internetom, te nismo uspjeli odigrati finale, ne znam da li su moguci produzeci, ako moze bar dan, jer Stefanu su obecali pogledati net u srijedu, gg
Citat: SuKi 31. oktobar 2023, 16:59:08Wplo 2v2 CupSuKi&Aleksa-Liverpool vs Stefan1995&RiKi-BayernProtivnici imaju problema sa internetom, te nismo uspjeli odigrati finale, ne znam da li su moguci produzeci, ako moze bar dan, jer Stefanu su obecali pogledati net u srijedu, ggOdobrava se produžetak za navedene utakmice najkasnije do:05.11.2023. (23:59h).
Zbog brojnih privatnih i poslovnih obaveza nismo uspeli da se uklopimo sa terminima.Molba za produžetak utakmice finala WPLO Nations Cupa.