Veliki pozdrav svima!
Da se svako od nas predstavi mislim da nema potrebe, svi se znamo, a novi će nas tek upoznati :devil:
Mislim da nema potrebe da napominjem razloge pokretanja novog foruma, pored već postojećeg, ali na žalost svih nas-zapostavljenog u svakom pogledu.
Došli smo na ideju da pokrenemo celu priču iznova, što nije nikakav novitet jer je to svojevremeno uradio i drugarski Balkan PES BOX (veliki pozdrav čika Popčetu).
Suštinski, ne menja se mnogo toga. manje ili više isti ljudi, PES lige, SLS pečevi, sve je to u planu i ide ka realizaciji brzim koracima.
Ono što se menja je da konačno sami možemo da odlučujemo o sudbini foruma, sami da organizujemo događaje, planiramo dalje korake i sve ostalo što ide nekim prirodnim tokom.
Prva godina će biti veoma bitna za sam razvoj foruma, a i na toliko smo uplatili domen
Nadamo se da ćete nam svojom aktivnošću olakšati da se razvijemo, jer kao što i sami znate, što je aktivnost veća to je i forumu veći impuls da se širi i pokreće nove projekte, saradnje i tako dalje.
Da ne dužim, radimo, razvijamo se, trudimo se da uvek ide na bolje, a na Japancima je da ovu igru oko koje smo se okupili učine još boljom.
Nadamo se da ćete biti zadovoljni našim zalaganjem i još jednom, dborodošli na
PLAYPES.RS!
PlayPES admin team