Mozda da malo ojacas sredinu, po meni wijanaldum henderson beckham itd. nisu neka sreca za 433 ali eto to je moje misljenje. Mozda tebi leze. Kutinjo je vec solidan kao ofanzivni vezni.
Poslije prve utakmice sa tobom mi dodje fatalya (2120 rating). Povedem ga 4-0 i u 40. minuti izadje iz meca. Znaci moji letili po terenu. Kako nekad ovaj pes zna biti uzivancija ali isto tako i *****e tesko.
Jeste Kutinjo je bolji za sredinu od Hendersona, dobro kažeš. Ja sam više tu koncentrisan na odbranu, pa ga zato ne stavljam odmah (ili ako neko nije u formi, pa ide kao zamena).
Gvardiola bi trebalo da igra na posed, ali protiv tebe je to neizvodivo.
Moram mnoooogo ubrzati da bih parirao..Probaću da ubacim drugog trenera pomoćnog, pa ako opet budemo igrali da imam drugačiji odgovor..Ovako ne vidim da mogu bilo šta.
Možda De Brujne - Kutinjo - Mesi da budu sredina..nemam pojma...
Imam i Eriksena, Bernarda Silvu.. (Mesi nekim čudom ne radi u napadu na svojoj poziciji, sem kao CF, tako da ga i ne stavljam na krila).
Igrao sam i ja sinoć protiv tog fatalya, vodio sam 1-0 do 80-tog minuta, i pukao 2-1 na kraju, bez veze.. Bio je lvl 4 i stavio je TS da bude 65..Naravno, igra kao da je 99. Da sam dobio bio bih sretan kao malo dete, ali panika me obuzela pred kraj