Da li vredi uzeti Klopa ili Lopeteguia?
Imam B.Rogersa sa 3-4-1-2 formacijom i 500 skill, rado bih se vratio na četiri u odbrani (i da pojačam tim).
Taman sam mislio da sam naučio, kako sam prišao ranku 700 i onda vežem 11 poraza! ne baš u nizu, ali skoro.
Baš sam bio uporan da izgubim što više
U stvari, čim sam počeo da dobijam protivnike mog ranka i više sve je krenulo niz brdo.
Sve su to porazi za gol, vrlo nesrećni, (sem gospodina @Koсте КМ koji mi je dao 4 gola bez ikakve muke, mada sam tada prvi put morao da kombinujem tim zbog čak tri crvene strelice! glavnih igrača ...i još me nešto požurivali ukućani itd..al opet)
Posle sam se malo povratio, pa će reset tima još sačekati.
I sve to je rezultiralo kupovinom oba gore navedena trenera.
Klop je odličan, ali trenutno nemam odgovarajuće igrače za njega. Mesi i Kutinjo npr, na krilima nemaju veze ovde. Kod Klopa su krila za neke igrače koji mogu da istrče brzinom munje dvesta kilometara razdaljine, i to samo pravo...I da pri tome otresaju sa sebe odbranu. Mane, Costa, Salah...
Ne pomaže ni stavljanje na SS, stoje mi isto daleko.
Kod Lopeteguia je već sve uglavnom ok, ali opet imam problem sa Mesijem koji bi ovde igrao AMF. Pogba se nalazi na CMF i Mesi konstanto ide IZA njega, a Pogba napred?...Dok Ziyech ide u napad najnormalnije. Kad sam stavio Perišića umesto Mesija, i on ide ispred Pogbe... Samo Mesi štrajkuje.
[ATTACH=CONFIG]30994[/ATTACH]
Sad čekamo četvrtak za još pojačanja. Svima po jedan Ronaldo i Suarez i taman.