Autor Tema: Službeni rezultati - prigovori  (Pročitano 13061 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

AST

• Superstar
    • Pogledaj profil
Re: Službeni rezultati - prigovori
« Odgovor #15 poslato: 30. decembar 2017, 15:17:06 »
Igrao sam sa prvom verzijom Darkovog peca i prvi problem se javio protiv gustava koji je imao najnoviju,ja sam bio domacin na mecu i mec je pukao 2 puta pri gol autu za gustava,kad je gol aut za mene sve je ok bilo. Taj mec smo nekako odigrali i to iz 2 puta jer sam pri drugom putu putu dao 5 golova iz isto toliko suteva bez gol auta,tako da smo mec registrovali tim rezultatom. S djirajom isti problem isto ja domacin na njegovim gol autom pucalo. Otisao sam skino najnoviju verziju i odigrali bez pucanja.

Moj predlog je da pec sadrzi samo dresove i grbove klubova,sve ostalo je po meni suvisno.... Mislim da na reklame,scoreboard niko ni
neobraca paznju.. :)
Partizan sigurno ŠAMPION,a ostali nek se poređaju kako im je volja!!

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: Loki87, gustavo_fring

pumba

• Cerak United
  • Moderator
    • Pogledaj profil
« Odgovor #16 poslato: 6. januar 2018, 17:56:52 »
Slazem se sa Astom. Dresovi, grbovi i imena se menjaju bez da se dira onaj cpk fajl cini mi se. Sve ostalo moze da prozrokuje neki problem. Naravno Dare, veruj mi da svi ovde jako cenimo to sto radis i koliko se cimas. Svakom je lako da ubaci svoje dresove i da sredi grb i ime, ali ti to radis za 30+ ekipa i veliko hvala za to.

koca013

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #17 poslato: 2. jun 2018, 20:32:16 »
zamolio bih  za produzenje roka  utakmica  trenutno  sam pod velikom guzvom  i problemima da ne znam sta cu

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: Sneg_Veje, senkavetra

pumba

• Cerak United
  • Moderator
    • Pogledaj profil
« Odgovor #18 poslato: 2. jun 2018, 21:13:19 »
Nije problem kole magijo