Autor Tema: Glas naroda  (Pročitano 85801 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

AST

• Superstar
    • Pogledaj profil
Re: Glas naroda
« Odgovor #60 poslato: 16. oktobar 2017, 12:36:35 »
Citat: leka034;1480204
Sa losim kompom je sve moguce veruj mi, zakljucak sam doneo nakon skoro mesec dana pesa, ne nakon 2 utakmice. Probao sam i druge programe i isti slucaj, smanjuje mi se broj fps sa programima za snimanje.

Instaliraj Bandicam. Meni pokrece bez problema kada je igra vec upaljena.
Partizan sigurno ŠAMPION,a ostali nek se poređaju kako im je volja!!

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: leka034, Admiral_Kolchak

Loki87

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #61 poslato: 16. oktobar 2017, 12:47:52 »
Citat: djiraja;1480217
Postovane kolege menadzeri,

Bez zelje da budem ikakva tuzibaba i slicno, jednostavno ne mogu da ostanem nem na neke ovakve stvari. Ako vec postoje ljudi koji se trude oko ove lige i ulazu svoje slobodno vreme (to nisu par minuta slobodnog vremena vec sigurno su u pitanju sati) u razvoj patch-eva i sajta i funkcionisanja lige i proveravanja nasih izvestaja i ako mi nasim igrama doprinosimo njenom kvalitetu, jel mozemo i mi barem minimalno vremena da ulozimo oko dogovora za igru. I ljudi se posle zale na sluzbene rezultate...Licno i kao predstavnik Slippers Studia ovakve odgovore cu ignorisati.

Sportski pozdrav

Ima i ovog :D .A na poruku poslu ove nije ni odgovorio,ali nahvatali smo se na chatu pa smo odigrali.

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: djiraja

MakiBor

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #62 poslato: 16. oktobar 2017, 13:05:57 »
Citat: Loki87;1479949
Imate izvestaje sa videom iz pes-a 17,imate menadzere kojima izvestaje nisu kompletni,nedostaju slike meceva od pre par dana, verujem da ce se sve napravilnosti odkloniti na kraju sezone,kada se izvestaji pregledaju,kao sto si i rekao.Volim da pogledam video,pa eto naletim na svasta nesto :D .

Ovo cemo da vidimo kad budemo gledali izvestaje. I sramota je ako je stvarno neko okacio izvestaj sa prethodnog PES-a. Kazne za lose izvestaje su definisane i bice sprovedene bez ikakvih izuzetaka.

Loki87

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #63 poslato: 16. oktobar 2017, 14:00:23 »
Mozda nije namerno okacen taj video,mozda je samo greska,ali opet postoji pravilo da drugi menadzer moze da okacio video i uzme prava domacina,ako domacin nema video izvestaj,mislim da postoje i neki vremenski rokovi za domacina da postavi video,ili bar da najavi da je imao tehnickih problema,u svakom slucaju treba da se kontrolise i obraca paznja na to. Neko mozda slucajno ubaci video u kome se objasnjava kako se sprema pilav sa spanacem :D ...zemljo otvori se :no: :D

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: pumba, djiraja, Admiral_Kolchak

pumba

• Cerak United
  • Moderator
    • Pogledaj profil
« Odgovor #64 poslato: 16. oktobar 2017, 14:06:13 »
Citat: Loki87;1480231
Mozda nije namerno okacen taj video,mozda je samo greska,ali opet postoji pravilo da drugi menadzer moze da okacio video i uzme prava domacina,ako domacin nema video izvestaj,mislim da postoje i neki vremenski rokovi za domacina da postavi video,ili bar da najavi da je imao tehnickih problema,u svakom slucaju treba da se kontrolise i obraca paznja na to. Neko mozda slucajno ubaci video u kome se objasnjava kako se sprema pilav sa spanacem :D ...zemljo otvori se :no: :D

hahahahahhahaahahahahaahhah

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: Admiral_Kolchak

leka034

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #65 poslato: 16. oktobar 2017, 14:27:27 »
Nije lose ovo sa pilavom, mozemo postati nova coolinarika :) A zamisli nekom se omakne pa postane "severina" pes-serbia :)

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: senkavetra

Yoda

• Sedam
  • Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #66 poslato: 16. oktobar 2017, 15:54:13 »
Meni se Fraps pali kad god... i sam i dok pes radi, nemam tih problema... jedino ponekad, cini mi se zbog frapsa, ne mogu da otvorim steam u igri, ali i to se desilo samo 2 puta do sad...

A za taj video... lepo stavite da ako neko ne stavi video protivnik dobije lovu za tv prava - ali sa domacinovog racuna ;) i dobicete sve video izvestaje redovno :D
Ponekad u fudbalu moras davati golove!!!

Sneg_Veje

• Top player
    • Pogledaj profil
« Odgovor #67 poslato: 16. oktobar 2017, 16:40:57 »
Citat: Yoda;1480241
Meni se Fraps pali kad god... i sam i dok pes radi, nemam tih problema... jedino ponekad, cini mi se zbog frapsa, ne mogu da otvorim steam u igri, ali i to se desilo samo 2 puta do sad...

A za taj video... lepo stavite da ako neko ne stavi video protivnik dobije lovu za tv prava - ali sa domacinovog racuna ;) i dobicete sve video izvestaje redovno :D

Video izvestaj je neobavezan i mislim da je najbolje tako da ostane, nema potrebe za tim "sa domacinovog racuna"
Ko hoce nek postavlja ko nece ne mora...
Ja licno nekad snimim nekad me mrzi i tako mi je odlicno

Yoda

• Sedam
  • Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #68 poslato: 16. oktobar 2017, 17:13:06 »
Ma znam, tome i sluze smajlici ;) :D nego svima je bitna lova od tv prava a ima i dosta menadzera koji kazu da to gledaju + ne verujem da iko snima kad nije domacin i onda mala sprdnja na tu temu ;)
Ponekad u fudbalu moras davati golove!!!

Sneg_Veje

• Top player
    • Pogledaj profil
« Odgovor #69 poslato: 16. oktobar 2017, 17:27:56 »
Citat: Yoda;1480254
Ma znam, tome i sluze smajlici ;) :D nego svima je bitna lova od tv prava a ima i dosta menadzera koji kazu da to gledaju + ne verujem da iko snima kad nije domacin i onda mala sprdnja na tu temu ;)

Pa eto meni nije toliko bitna :D a mislim da football freak snima kad nije domacin tako da... :D

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: football-freak, Yoda, senkavetra

football-freak

• Moderator
  • Prkos moćnome, zaštita slabome!
    • Pogledaj profil
« Odgovor #70 poslato: 16. oktobar 2017, 18:21:36 »
Kako kad

Poslano sa mog GT-I9195 koristeći Tapatalk

Riky_93

• Top player
    • Pogledaj profil
« Odgovor #71 poslato: 18. oktobar 2017, 19:28:20 »
Pozdrav dobri ljudi. Vreme je da se rukovodstvo Josanice oglasi.
Obavestavamo upravu mng lige i sve clanove iste da se ekipa Josanice gasi, mnogo razmisljanja vaganja stvari, pokusaja da se nadje pravo resenje, i doneta je ta odluka. Ne vredi zavlaciti ni upravu ni ostale clanove lige, ovu sezonu smo izeli mirovanje kako bi smo imali vremena da donesemo pravu odluku. Zahvaljujem se svima koji su pomogli da budem deo ove lige, prvenstveno Hadisu koji me je na neki nacin uveo u istu, zatim Pilojcu, Mihajlu, Makiju, Toji, Javicu, Mihaelu i svima ostalima za lepih 10tak sezona druzenja. Pozdravljam vas sportskim pozdravom budite mi dobri svi. :)

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: football-freak, darko_pfc, MakiBor, Mihael, pumba, koca013

leka034

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #72 poslato: 18. oktobar 2017, 19:35:42 »
Pozdrav do nekog susreta! Zdrav bio!

koca013

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #73 poslato: 24. oktobar 2017, 14:38:58 »
imam prigovor  u vezi sluzbenog poraza protiv shokanita,  ja njega uopste nisam vidjao, po kom osnovu sam dobio poraz

Mihajlodc

• Direktor u penziji!
  • Administrator
    • Pogledaj profil
« Odgovor #74 poslato: 24. oktobar 2017, 14:43:07 »
Zbog tvoje ****obolje :)
The Game Is About Glory ! To dare is to do !

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: VajgadonnaDalabonna, Admiral_Kolchak, pumba, Loki87, Macan