Autor Tema: Glas naroda  (Pročitano 85799 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

MakiBor

• Superstar
    • Pogledaj profil
Re: Glas naroda
« Odgovor #45 poslato: 12. oktobar 2017, 18:34:55 »
Mozemo da otvorimo polusezonu ali ne mozemo da je skratimo, pa mu onda dodje na isto.
A ne mozemo da je skratimo jer nece biti fer prema Gustavu (jedan menadzer ali rec je rec). Gustavo me kontaktirao da me pita do kada traje polusezona jer se on vraca iz Amerike dvadeset i nekog oktobra i uzeo je otvorenu sezonu da bi odigrao sve kad se vrati (posto ce po kalendaru imati jos 10-tak dana da odigra meceve kad dodje a to je i vise nego izvodljivo).

Drugu poluzeonu vec mozemo da vidimo da otvorimo i skratimo...ali otom potom...
« Poslednja izmena: 13. oktobar 2017, 12:44:57 od strane MakiBor »

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: Admiral_Kolchak, pumba, football-freak

CroW

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #46 poslato: 13. oktobar 2017, 07:11:33 »
Mora se skratiti, nema svrhe igrate 2 utakmice u nedelju dana... bolje da smo svi uzeli mirovanje.

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: pumba, MakiBor

Loki87

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #47 poslato: 13. oktobar 2017, 10:30:23 »
Ja bi da skrenem paznju Upravi na timove koji su poceli sezonu u minusu!!! Mislim da na to i te kako treba da se obraca paznja,i da se kaznjavaju menadzeri bez obzira sto su uzeli mirovanje! Da ne pominjem ovo pravilo oko toga da ne treba pocinjati utakmicu bez popunjenog izvestaja,... prosirite UO, ako ne postizete, isterajte te sto se foliraju a ne prezuimaju nikakve obaveze.

Mihajlodc

• Direktor u penziji!
  • Administrator
    • Pogledaj profil
« Odgovor #48 poslato: 13. oktobar 2017, 10:31:23 »
Jel mogu ja da se kandidujem za spoljnog saradnika

The Game Is About Glory ! To dare is to do !

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: Loki87

MakiBor

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #49 poslato: 13. oktobar 2017, 12:54:13 »
Citat: Loki87;1479933
Ja bi da skrenem paznju Upravi na timove koji su poceli sezonu u minusu!!! Mislim da na to i te kako treba da se obraca paznja,i da se kaznjavaju menadzeri bez obzira sto su uzeli mirovanje! Da ne pominjem ovo pravilo oko toga da ne treba pocinjati utakmicu bez popunjenog izvestaja,... prosirite UO, ako ne postizete, isterajte te sto se foliraju a ne prezuimaju nikakve obaveze.

Hvala Loki sto proveravas, i kao sto sam ti i na chatu rekao da ce biti, kazna za pocetak sezone u minusu je upisana.
Jedini tim koji je krenuo sezonu u minusu je FK Josanica.

Sto se tice igranja meceva pre upisivanja izvestaja. To jeste pravilo i tako treba da bude, ali ne moze niko da glumi strazara i da sedi na chatu i belezi ko kad sa kim igra. Ukoliko primetimo da neko igra meceve a ne upisuje rezultate reagovacemo. U vecini slucajeva koje sam ja video je kada neko odigra dva meca uzastopce pa da ne izlazi iz PES-a ali za ovo svesno nisam hteo da reagujem jer nije bas dotle doslo da mora da se kaznjavamo za svaku sitnicu.

Sto se sastava UO-a tice o tome ce biti reci naknadno.

Loki87

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #50 poslato: 13. oktobar 2017, 13:36:48 »
Ih Maki sada se ti uvredi sto ja proveravam UO :) .Niko tebi nista licne ne zamera,verujem da su svi zadovoljni i zahvalni trudom i vremenom koji ulazes u ovo!! Oglasio sam se jer sam primetio jedan od vecih propusta menadzera ,jer ako menadzer liga nije o tome da se vodi tim i uklapa tokom prelaznog roka u postojeci budzet,onda neznam sta je. Sto se ovog drugog dela tice mislim da je jasno definisano sta je potpun izvestaj. Moje licno misljenje je ako pravila postoje da bi trebalo da se i postuju! Ne lezi mi uopste ta prica "necemo sada da kaznjavamo za sve sitnice" ,jer onda pet ljudi prodje ne kaznjeno,ili ti par istih koji se ponavljaju, a sestog kaznite i pozivate se na pravila tada :D ,pa sta covek da pomislim nego da ste se svi obrusili na njega iz nekog razloga. Nista licno Maki,opet ponavljam,i obratio sam se Upravi ne licno tebi. Ja sam licno,misljenja da ti treba da budes zaduzen za sajt i da ucestvujes uodlukama koje UO donosi zajendo,da kada imas vremena i volje na tome radis,a ovo da Maki pise sluzbene,Maki otvara prelazni,Maki ganja menadzere da se vidi ko igra ko ne,...otud i moj predlog za prosirenje UO i zamene ovih duhova koji ne mogu ni sezonu da odigraju u komadu,kamoli da doprinesu necemu kao clanovi UO.

Samo jako i iskreno,
Vas Loki87

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: MakiBor

MakiBor

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #51 poslato: 13. oktobar 2017, 13:53:36 »
Prvo i osnovno, ne shvatam nista licno pa makar i direktno na mene mislio kad kazes UO. A i ne branim UO. UO je tu da vodi ligu i kontrolise vas a i vi ste tu da kontrolisete UO. I to je sve u redu.

Citat
Oglasio sam se jer sam primetio jedan od vecih propusta menadzera ,jer ako menadzer liga nije o tome da se vodi tim i uklapa tokom prelaznog roka u postojeci budzet,onda neznam sta je.
Jasno, ali si mi to rekao i na chatu, i kazna je vec nekoliko dana upisana. Ako ima jos neko kog smo omasili, javite. Svi smo ovde da se igramo i cak bi lepo bilo kad bi ljudi sami lepo priznavali kad nesto zaseru da bi ova igra bila fer za sve.

Citat
Ne lezi mi uopste ta prica "necemo sada da kaznjavamo za sve sitnice" ,jer onda pet ljudi prodje ne kaznjeno,ili ti par istih koji se ponavljaju, a sestog kaznite i pozivate se na pravila tada  ,pa sta covek da pomislim nego da ste se svi obrusili na njega iz nekog razloga.

Ne razumem te bas ovde. Je l' ti stvarno mislis da treba da se kaznjavaju ljudi kada udju u PES, odigraju dve dogovorene tekme odjednom (nebitno da li je isti protivnik ili nije) i onda izadju i popune oba izvestaja odjednom? Ajde da ne preterujemo ni sa tim kaznama. Nije to toliko veliki prekrsaj. A sa druge strane ako neko kasni sa izvestajima i ne popuni izvestaje danima pa onda odjednom, to vec nije za gledanje kroz prste. I da, ovo nema veze sa nepotpunim ili nepravilnim izvestajima. To se kaznjava redovno na kraju sezone. Mozda se nekad desio propust neki i da se nesto omasi ali ko radi taj i gresi, ako je negde napravljen propust popravicemo.

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: Loki87

Loki87

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #52 poslato: 13. oktobar 2017, 14:06:45 »
Moja greska Makisa, nisam zavirivao u tim da vidim jel upisana kazna,samo sam to primetio tokom prelaznog. Ne smatram da treba da se pisu kazne ako je neko odigrao par meceva za redom to treba da bude izuzetak koji treba da se ogranici na par meceva,smatram da izvestaji treba da su potpuni i tacni . Imate izvestaje sa videom iz pes-a 17,imate menadzere kojima izvestaje nisu kompletni,nedostaju slike meceva od pre par dana, verujem da ce se sve napravilnosti odkloniti na kraju sezone,kada se izvestaji pregledaju,kao sto si i rekao.Volim da pogledam video,pa eto naletim na svasta nesto :D .

darko_pfc

• Edit Tim
  • Superstar
  • P S 4 ⤋ Digitalne igre
    • Pogledaj profil
    • DigitalneIgre
« Odgovor #53 poslato: 13. oktobar 2017, 20:40:55 »
Maki se ljubazno zahvalio sto neko proverava. To je sve OK. Greske su valjda kod svakog coveka moguce. I ispravke.
Nisam ispratio, ali nisam ni ja za izuzetke, jer se onda neko kaznjava za banalnu stvar, tipa nema svaku sliku sa timeline-a, a u generalnoj statistici se vidi da nije bilo faulova. Bilo je toga, bilo je, nelogicnih kaznjavanja. Vise mozda i nema ako se trenira strogoca, sad svi sve slike stavljaju (i snimaju duge klipove). :)
Ako su se neki menadzeri opustili, znaci da ih treba pritegnuti. :stuart:
Ako se neko iz UO opustio, takodje. To je sve normalno.

Inace, meni trenutno odgovara manji broj meceva nedeljno, da bih sve stigao. Dakle 100 ljudi - 100 cudi. Ali nije da nije mogao kalendar da se skrati. Doduse objasnjeno je, Gustavo mora stici na vreme, a u drugom delu sezone mozda se kalendar skrati. Prezivecemo i sa malim brojem meceva.
Moramo ipak imati razumevanja i za te kolege koji su uzeli mirovanje. Kao da oni nisu hteli da igraju. Razlog je ozbiljan (ovo se desilo jednom za koliko godina) i Konami jeste zeznuo mnoge ovakvom zahtevnoscu igre, mada nije losa prilika da se osveze konfiguracije malo.
« Poslednja izmena: 13. oktobar 2017, 21:18:36 od strane darko_pfc »
P  L  A  Y  :1trougao: P :1kocka: E :1krug: S :1x:

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: Admiral_Kolchak, Sneg_Veje, Mihael, MakiBor, senkavetra

leka034

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #54 poslato: 16. oktobar 2017, 01:27:20 »
Zamolio bih UO da razmotri jedan moj zahtev. Komp mi nekako gura pes na najnizim podesavanjima i primetio sam da mi programi za snimanje video bas usporavaju igru ako su ukljuceni tokom igranja meceva. E sad, ako moze da mi se prizna da sam okacio video u slucaju kada ne uspem od protivnika da dobijem link za video, jer ne bih da smaram nekog da mi snima ako ga mrzi ili iz bilo kog drugog razloga to nece. Inace ta kinta od izvestaja mi puno znaci da svoj klub odrzim u zivotu :) Ja cu pokusati uvek na kraju tekme da podignem fraps ili sta god da snimim ali ako pukne veza onda nema videa...Unapred zahvalan i nadam se da ce nova grafika brzo da stigne i resi ovaj problem a mozda i nadjem neki program koji mi nece usporavati igru.
I jos nesto, desilo mi se na mecu sa Yodom da Konami nije izabrao igraca utakmice pa vidite ako se to jos nekom desava da se ona opcija “moranja” biranja igraca utakmice stavi nekako opciono. Sportski pozdrav!

Macan

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #55 poslato: 16. oktobar 2017, 01:59:57 »
Citat: leka034;1480197
Zamolio bih UO da razmotri jedan moj zahtev. Komp mi nekako gura pes na najnizim podesavanjima i primetio sam da mi programi za snimanje video bas usporavaju igru ako su ukljuceni tokom igranja meceva. E sad, ako moze da mi se prizna da sam okacio video u slucaju kada ne uspem od protivnika da dobijem link za video, jer ne bih da smaram nekog da mi snima ako ga mrzi ili iz bilo kog drugog razloga to nece. Inace ta kinta od izvestaja mi puno znaci da svoj klub odrzim u zivotu :) Ja cu pokusati uvek na kraju tekme da podignem fraps ili sta god da snimim ali ako pukne veza onda nema videa...Unapred zahvalan i nadam se da ce nova grafika brzo da stigne i resi ovaj problem a mozda i nadjem neki program koji mi nece usporavati igru.
I jos nesto, desilo mi se na mecu sa Yodom da Konami nije izabrao igraca utakmice pa vidite ako se to jos nekom desava da se ona opcija “moranja” biranja igraca utakmice stavi nekako opciono. Sportski pozdrav!

Nemoguce je da ti jedan fraps usporava igru

leka034

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #56 poslato: 16. oktobar 2017, 06:50:36 »
Sa losim kompom je sve moguce veruj mi, zakljucak sam doneo nakon skoro mesec dana pesa, ne nakon 2 utakmice. Probao sam i druge programe i isti slucaj, smanjuje mi se broj fps sa programima za snimanje.

MakiBor

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #57 poslato: 16. oktobar 2017, 10:11:15 »
Pazi ono sto je dobro na ovom PES-u je da ne puca veza kad stavis PES u pozadinu i vratis se u Win. Tako da mozes uvek da upalis program za snimanje nakon sto odigras mec. E sada losa stvar je sto, bar kod mene, Fraps nece da se pokrene ako je PES vec upaljen ali sam siguran da ima nekih drugih programa koji ce raditi.

Ukoliko nema igraca utakmice postoji i ta opcija kad se unosi izvestaj. To je prva opcija u onoj listi kad biras igraca utakmice. To je opcija koju biramo kad veza pukne, ili nemamo SS ili sta god pa moze da se iskoristi i u ovom slucaju.

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: Macan, leka034

darko_pfc

• Edit Tim
  • Superstar
  • P S 4 ⤋ Digitalne igre
    • Pogledaj profil
    • DigitalneIgre
« Odgovor #58 poslato: 16. oktobar 2017, 11:49:28 »
Tako je, neki drugi program ce raditi normalno ako se ukljucuje nakon pokretanja igre. Evo petu godinu ukljucujem posle meca, program Action! od Mirillis-a. Malo je komplikovano skinuti ga i osposobiti (gasiti net) da radi bez ogranicenja, a registrovana verzija koju koristim ima oznaku 1.14.2.
P  L  A  Y  :1trougao: P :1kocka: E :1krug: S :1x:

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: leka034

djiraja

• Professional
    • Pogledaj profil
« Odgovor #59 poslato: 16. oktobar 2017, 12:18:12 »
Postovane kolege menadzeri,

Bez zelje da budem ikakva tuzibaba i slicno, jednostavno ne mogu da ostanem nem na neke ovakve stvari. Ako vec postoje ljudi koji se trude oko ove lige i ulazu svoje slobodno vreme (to nisu par minuta slobodnog vremena vec sigurno su u pitanju sati) u razvoj patch-eva i sajta i funkcionisanja lige i proveravanja nasih izvestaja i ako mi nasim igrama doprinosimo njenom kvalitetu, jel mozemo i mi barem minimalno vremena da ulozimo oko dogovora za igru. I ljudi se posle zale na sluzbene rezultate...Licno i kao predstavnik Slippers Studia ovakve odgovore cu ignorisati.

Sportski pozdrav

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: pumba, AST, Loki87, leka034, football-freak, senkavetra