Autor Tema: Glas naroda  (Pročitano 85695 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

pumba

• Cerak United
  • Moderator
    • Pogledaj profil
Re: Glas naroda
« Odgovor #30 poslato: 9. oktobar 2017, 10:33:25 »
Kup takmičenje da promeni naziv u "Trofej Milana Mihajlovića". Sjajnu si priču napravio, mnogo mi je žao što ranije nisam krenuo sa igranjem. :)
Druženje na chatu se nastavlja :)

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: Mihajlodc, Loki87, darko_pfc, football-freak, slavko90, Macan, Mihael, senkavetra, shope

Loki87

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #31 poslato: 9. oktobar 2017, 11:26:20 »
Svaka cast Miha za sve sto si napravio za ovu ligu !!! :respect:

Hvala za diskove i sve sto si prolazio da bi nam ucinio sve ovo dostupnije, hvala za originalne postove u temi, transferi i prodaja igraca :D hvala za druzenje i podrsku! Razumem obaveze,deca, ****ni ps,i da svako vise igra ovu ligu,pa da i druzenje nije vise kao sto je bilo, ali opet velika steta sto si napustio takmicenje.

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: Mihajlodc, pumba, djiraja, football-freak, Mihael, senkavetra

djiraja

• Professional
    • Pogledaj profil
« Odgovor #32 poslato: 9. oktobar 2017, 11:39:42 »
Hvala i tebi Miho, stvarno super prica.

Zelim ti mirnu i dobru penziju, a ako pozelis da se vratis (do tad cemo vec pumba i ja preuzeti ligu ) bices prihvacen rasirenih ruku (ako treba i nogu).

Sve najbolje i druzimo se na chatu!

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: pumba, Mihajlodc, Loki87, football-freak, Mihael, senkavetra

circulation

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #33 poslato: 9. oktobar 2017, 12:03:31 »
Tvojim odlaskom ne ostaje niko od osnivača, ali ne treba brinuti za PSML, jer ostaje u dobrim rukama. Hvala Milane na entuzijazmu, zalaganju, šali i dobrom pesu. Napravili smo ligu o kojoj se priča u celoj EXYU.
Pukovniče - VRLO DOBRO!
it sounds good, it looks good, it feels good - it is good!
 OFICIJALNI SAJT NAŠA KRILA

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: Loki87, pumba, Mihajlodc, football-freak, Mihael, senkavetra, shope

MakiBor

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #34 poslato: 9. oktobar 2017, 12:22:34 »
Mihajlo, nema frke, dacemo ti da igras sa ovim snapshot timom offline turnir kad se ljudi iz Slippers Studia udostoje da nas pozovu ponovo :) Bog im mater...

Sto se tice posta i penzije, opet si dao primer mnogima koji mesecima zavlace pre nego sto na jako neslavan nacin napuste ligu i takmicenje. Bravo!

Zao mi je sto ides, ali te razumem u potpunosti. Uvek si dobrodosao da se vratis ako budes imao vremena da se igras.
Zapoceo si jako dobro zabavu ovom ligom i na tome ti hvala od svih (posebno od nasih zena, devojaka i poslodavaca :D:bic: )

Pozrav!

P. S. Kako brat Urosinho vreba iz prikrajka :)

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: pumba, Mihajlodc, football-freak, Loki87, circulation, Mihael, senkavetra

Mihael

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #35 poslato: 9. oktobar 2017, 19:17:32 »
Čovek koji je najzaslužniji što sam i ja počeo da igram Menadžer, čovek koji me je nakon par poruka prihvatio i ponudio da dobijem Menadžer ekipu, Čovek koji me je tih prvih sezona slušao i trpeo moje smaranje oko pravila koja mi se nisu svidjala, a sećam se i prvih pregovora oko Fahada i mog dovođenja Kandreve. Čovek koji je bio zaštitno lice PSML lige i čovek koji je zaslužio da se zaista neko takmičenje ili nagrade nazivaju po njemu, jer bez njega ova Liga i PSML zajednice sigurno ne bi postojale, ili bar ne u ovakvom stanju. Čovek koga sam imao čast da upoznam, njega i njegovu prelepu ćerkicu. Čovek bez koga PSML liga više neće biti ista!

Hvala za sve Mihajlodc!

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: football-freak, Sneg_Veje, Mihajlodc, senkavetra, slavko90, shope

Mihajlodc

• Direktor u penziji!
  • Administrator
    • Pogledaj profil
« Odgovor #36 poslato: 9. oktobar 2017, 20:28:21 »
Društvo, ne umirem majke mi :D

Hvala na lepim rečima, imponuje mi i drago mi je da sam ostavio neki trag u svemu ovome! Imam ja pes za PC, draću Vas sa mojim snapshot timom ove godine :D
The Game Is About Glory ! To dare is to do !

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: CuleNBGD, senkavetra, pumba, slavko90, Mihael, Admiral_Kolchak

MakiBor

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #37 poslato: 10. oktobar 2017, 09:07:50 »
FC Snapshot forever!

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: pumba, Mihajlodc

leka034

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #38 poslato: 11. oktobar 2017, 14:33:03 »
Koje šlihtanje jbt, pa nije vam ovo Vučić bre botovi :) Salim se malo :) Djiraja i Pumba Vulin i Nebojsa iz Beograda :)

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: Mihajlodc, Sneg_Veje, pilojac85, Admiral_Kolchak, MakiBor, Mihael, pumba

djiraja

• Professional
    • Pogledaj profil
« Odgovor #39 poslato: 11. oktobar 2017, 16:47:29 »
Mislim da je pumba pre Dacic :)

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: Mihajlodc, pumba, slavko90, leka034

Macan

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #40 poslato: 12. oktobar 2017, 12:30:01 »
Prosle nedelje sam mogao samo tri tekme da odigram, ove samo dve. @MakiBor, mogao bi da nam otkljucas svima celu polusezonu. To je samo jos 5 tekmi...

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: CroW

pumba

• Cerak United
  • Moderator
    • Pogledaj profil
« Odgovor #41 poslato: 12. oktobar 2017, 12:43:50 »
Slazem se sa ubojitom levicom. Bolje i druga polusezona od starta da se otkljuca da se sto pre zavrsi ova sezona sa najmanje timova u istoriji :D

Riky_93

• Top player
    • Pogledaj profil
« Odgovor #42 poslato: 12. oktobar 2017, 13:05:36 »
Citat: pumba;1479819
Slazem se sa ubojitom levicom. Bolje i druga polusezona od starta da se otkljuca da se sto pre zavrsi ova sezona sa najmanje timova u istoriji :D

Ne postize se nista sa tim da se sto brze zavrsi.. Dosta ljudi ne moze bas toliko brzo da resi tehnicke probleme.

Macan

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #43 poslato: 12. oktobar 2017, 13:42:04 »
Citat: Riky_93;1479822
Ne postize se nista sa tim da se sto brze zavrsi.. Dosta ljudi ne moze bas toliko brzo da resi tehnicke probleme.
Ti koji su imali tehnickih problema i bilo kojih drugih su morali da se izjasne do sinoc da li cde igrati ukoliko se ne varam. Tako da ne vidim problem da se otkljuca jos 5-7 utakmica...

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: Admiral_Kolchak, CroW

Sneg_Veje

• Top player
    • Pogledaj profil
« Odgovor #44 poslato: 12. oktobar 2017, 17:31:59 »
Citat: Macan;1479828
Ti koji su imali tehnickih problema i bilo kojih drugih su morali da se izjasne do sinoc da li cde igrati ukoliko se ne varam. Tako da ne vidim problem da se otkljuca jos 5-7 utakmica...

Ti koji su imali tehnickih problema su mozda uzeli mirovanje dok ih ne rese, pa da ih rese za drugu sezonu...