Autor Tema: Sta biste promjenili u PES-u  (Pročitano 3488 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

El-Chapo

• Beginner
  • *
    • Pogledaj profil
Sta biste promjenili u PES-u
« poslato: 31. oktobar 2016, 23:47:06 »
Odlicna tema koju i sam Konami treba postaviti pa da bude glasanje sta bi se moglo promjeniti? ja bi izmjenjao puno toga da se pitam a ne oni kosoOki naprave PES da svaki klinjo moze imat Ronalda,Messija,Bale-a itd. u ekipi dakle
- ukinuo bi one aukcije da se to sprijeci jer kome je zanimljivo da stalno igra protiv Messija,Ronalda  koje i sam mogu imati(al neam vremena da farmam ****ga)
-popraviti samu igru najvise centarsuteve za koje svi sad znaju pa trce ko budale pored aut linije jer ne znaju drugacije zabiti gol
-popraviti matchmaking da bude ko na gametrackeru "By distance" da biras ako hoces nekog s balkana cesce da dobijes 200km ogranicenje,samo iz europe oko 2000km itd..
-bolje komentatore(mogu i japanci) jer zapamtio sam svaku recenicu Peter Drurya and Jim Beglina
-momentalno banovanje citera jer kad vide u Konamiju da vise ljudi prijavi 1 covjeka lijek mu je samo ban iz online takmicenja
-ne znam sta bi jos dodao mozda neko od vas ima sta pametnije da kaze kosOkima :gunsmilie:

Darcoolio

• Diskriminator foruma
  • Administrator
    • Pogledaj profil
Re: Sta biste promjenili u PES-u
« Odgovor #1 poslato: 31. oktobar 2016, 23:59:44 »
Radi se na tome da se i glas sa ovog foruma čuje, ali generalno je ova tema do tog trenutka nepotrebna i služila bi za "šta bi bilo kad bi bilo".
Kad bude pomaka bićete blagovremeno informisani.

Posebna ponuda za članove foruma za MTS i Supernovu.
Poruka u inbox za ponudu ili klik na baner za više informacija.