PRESS KONFERENCIJA
D.Dimitrijevic: Dobar dan gospodo novinari hvala sto ste dosli na ovu Press Konferenciju.
Pantic: Dobar dan i sa moje strane!
N: Imam pitanje za gospodina Dimitrijevica. Koliko je vase poverenje u gospodina Pantica?
D.Dimitrijevic: Pa veliko verujem u njegovu mladost mislim svakom treba vremena dok se malo upozna sa poslom on jeste bio pomocni trener, ali sada je glavni.
N: Gospodine Panticu pocetak sezone i nije bas najbolji. Vase mislejnje o tome?
Pantic: Pa svaki pocetak je tezak moramo malo da se uskladimo neku konekciju sto bi se reklo da se uspostavi i bice to dobro ja se nadam.

N: A gospodine Dimitrijevicu vase misljenje posle 3 utakmice i 4 boda i 12. mesto?
D.Dimitrijevic: Ma ajde pocetak verujem ja u pobede nek bude slaba ova polu sezona da sledecu polu sezonu odigramo bas dobro, ali ako lose bude mora otkaz(smeh, Pantic zbunjen). Salim se momak, ali pazi sta radis.
Pantic: Moj posao i ja snosim posledice za poraze kluba i ako treba snosicu posledice u budcnosti ako bude bilo bas lose ili ako se OFK-a ne bude pomerila sa "mrtve" tacke.
N: Doveli ste Brulsa misljenje o njemu??
Pantic: Dobar je to igrac verujem u njega. Da li ima jos nekih pitanja? (tisina) Gospodine Dimitrijevicu da li se slazete da odemo da se odmaramo, hehe (Drakce kroz osmeh klima glavom). E pa onda hvala vam na dolasku, dovidjenja.