Snazna odbrana,resenje za Sporting!!
[/U][/I][/B][/SIZE][/FONT]
Rano ujutru ustajem,veliki dan je bio ispred mene i mojih igraca.Obzirom,da smo gostovali Lisabonu,morao sam noc pre toga da napravim takticku zamisao.Naime,mi smo uvek bili u gradu u kojem igramo utakmicu dan pre,ali za utakmicu protiv Sportinga,putujemo isti dan i igramo utakmicu na isti dan.Svi momci su se pojavili prvo u trening kampu i tu sam istakao,ko bi isao u autobus,a ko ipak ostaje u Tondeli,zajedno sa jednim trenerom.Na mec sam poveo 15 igraca,ali samo jednog golmana.Po prvi put na utakmicu sa nama krenuli su nasa nova pojacanja Eder,Vasquez.Krenuli smo u 7:30 i stigli smo oko pola 10 ujutru u Lisabon.Put je prosao u najboljem redu,a igraci su morali da unesu sto vise tecnosti po planu koji sam napravio.Momci su se odmarali do 16:00 ,a onda smo imali sastanak gde sam istakao svoju takticku zamisao.Skautirali smo ceo tim,videli smo najboljeg igraca,kojeg bi trebali da cuvamo,a videli smo i najslabiju tacku ekipe Sportinga.Obzirom,da Sporting igra najefikasniju igru morali smo da igramo defanzivno uz kontre.Moji igraci su saslusali celu takticku zamisao i vec igraci su morali da se odmore i pripreme pred mec u 20:30.
[/SIZE][/FONT][/I]
Motivacioni govor pred izlazak na Sporting park!!
[/B][/I][/U][/SIZE][/FONT]
Kako smo znali da nas preteska polusezona ocekuje morali smo da se sastanemo i kao tim,napravimo motivaciju i krenemo u nove pobede.Dosli smo 2ipo sata pre utakmice u svlacionicu,nasi navijaci vec su bili ispred stadiona.Negde oko 500 pristalica Tondele,ocekivalo je da udje na stadion i da nam podrsku.Vec smo se obukli i drzali govor,otvoreno jedni prema drugima.Pricali smo otvoreno,jedni prema drugima i pricali smo pre meca.Svako je otvorio srce i sve ispricao kome sta zeli.Naime,cak su Eder i Vasquez,ustali i istakli da su srecni,sto su dosli u ovakvu sredinu,gde vlada bratska zajednica.Znali su moji igraci ,a i ja sam istakao : "Ako zelite da dobijete ovu utakmicu morate da ginete brat za brata ,tako jedino mozemo da odemo do Evrope,time sto cemo ginuti jedan za drugog."Moja takticka zamisao donela novu pobedu!!
[/SIZE][/FONT]
Izasli smo pred pun Sporting park,nasi navijaci docekali su nas ovacijama,ali protivnicki navijaci nisu bili ni malo gostoprimljivi prema nama.Takodje,jedni od navijaca Sportinga imali su bas dosta stvari protiv mene,tako sto su izdali poruku putem malog panoa.Ali ipak,morao sam da vise pratim,sta se desava na terenu i pod pritiskom.Mi smo se povukli,oni su pokusavali da napadaju,ali ipak nisu zabelezili ni jedan,jedini sut.Pokrili smo im glavne igrace,kao sto su Islam Silmani i Bryan Ruiz.Mi smo se samo povlacili i cekali da naprave gresku i krenemo u kontru.Nekoliko puta mladi Marko Bakic je prekinuo loptu i krenuo u kontru,za njim je nekoliko puta krenuo mladi Luka Jovic ,koji je cak 4 puta sutirao prema golu.Naime,3 puta nije bio uspesan,ali jednom je samo uspeo da savlada Rui-a Patricia.Kako smo kontrolisali celu utakmicu u igru sam uveo Edera i Vasqueza.Na kraju meca,otisli smo do svojih navijaca,koji su nas ispratili velikim ovacijama ,a ja sam cestitao svojim momcima na novoj velikoj pobedi.Takodje,cestitao sam i najboljim pojedincima danas na mecu Oxfordu,Vukasinu Jovanovicu,kao i Marku Bakicu i sjajnom Luki Jovicu(koji je za sada 2 najbolji strelac lige).
[/I][/SIZE][/FONT]
OSTALE SLIKE: Spoiler
[/LEFT][/SIZE][/FONT][/B]