Jos sa sigurnoscu ne mogu reci da sam resio problem sa input lag ali zadnjih 6 utakmica odigrao sam bez problema. Da li sam imao srece sto nisam imao delay, stvarno nemam pojma.
Videcu kad odigram jos par ligaskih utakmica kojih sam do sada izgubio 7 od 7
Citao sam ovde jedno 30 stranica gde se spominje input lag ali niko nema konkretno resenje ali evo sta sam ja uradio, mada dok ne odigram 20 meceva , onda cu moci reci sa sigurnoscu da je sad normalno.
Specifikacije mog racunara.
AMD FX-6300
AMD Sapphire HD7750 1GB DDR5
6GB ddr3 ram
In-Game rezolucija 1920x1080
Posto imam AMD graficku , koristio sam RadeonPro i namestio sledeca podesavanja za pes15 i igru pokrecem preko radeonpro.
Odmah da kazem da mi iskljucivanje vsync nije pomoglo, cak bude gore jer imate onda screen tearing.
Uglavnom sva podesavanja mozete procitati na samom dnu slike, sta je promenjeno.
Gamepad mi je ukljucen pozadi a od dodataka za pes mi je jedino instaliran SweetFX.
Odigrao sam 5 utakmica na quick match i jednu sa prijateljom koji takodje igra ovde na forumu. Ovo je 4 utakmice sto sam uspeo da slikam.
Zanimljivo je sto sam pobedio svih 6 utakmica xD Protiv Reala , Bajerna, Juventusa i prijatelja koji je igrao sa njegovim timom iz lige a takodje i ja sam igrao sa Twente s kojim igram u ligi xD Vodio sam protiv Barse 3:0 ali lik je u 60 minuti jednostavno napustio mec XD