Što se Zvezde tiče, Vukan će ,,po novom" vrlo verovatno biti u startnoj, Ristić na klupi. Caki se povredio na pripremama, pa je Boske igrao tu umesto njega, Pavićević je desni štoper, a Lazić levi. Moguće je da će Grujić igrati pre Kovačevića
A što se tiče Radničkog, Janković je raskinuo ugovor pre neki dan, Čonka je bio registrovan na početku sezone sa brojem 9, S. Kovačević kao 32, s tim što mislim da usled dolaska velikog broja igrača Čonka kasnije nije bio licenciran, jer postoji limit od 25, igrača, mislim koji mogu biti prijavljeni + omladinci, a Kovačević je bio raskinuo ugovor, pa se vratio. Inače, trebalo bi da je Čonka levi vezni, a B. Miljuš mislim pokriva i poziciju LB, Popović je polivalentan što se napada tiče, koliko sam ispatio njegove igre. Brojevi su zvanični tek kada se igrači registruju za nastavak prvenstva. Vidović je nešto ofanzivniji, a Bubanja je, čini mi se prevashodno bio zadnji vezni, ali je zbog visine prekomandovan na štopera. Uglavnom, pokriva obe pozicije, ali je pred kraj jesenjeg dela šampionata igrao zadnjeg veznog pre Ćuluma, pošto je Neško Milovanović dao šansu Osei-u na poziciji štopera, jer se u njegove kvalitete uverio dok ga je trenirao u Radniku iz Surdulice. Inače, iako je Rosić bio kapiten na početku sezone, usled brojnih tumbanja, traku su nosili i Marko Perović i Žarko Trifunović, koji je i ostao kapiten, a za zamenika je imenovan Bubanja. Vusljanin i Tiodorović su igrali na kontra stranama jesenas, Vusljajnin je i inače RM, ali treneri znaju da promene mesta bočnim igračima u toku same utakmice.
E sada, ako imaš informaciju, voleo bih da znam šta se dešava sa Fejsom, pošto mu je bio istekao ugovor, pa je onda počeo jednu utakmicu, pa se opet povredio...