Evo odigrah jednu celu egzibicionu iz
sestog pokusaja, pre toga je stalno pucala igra u gameplanu ili na izlasku iz tunela ili nakon par minuta. Instalirao sam uredno iako prvo vasa putanja nije bila dobra. Imam original PES, nikakav File Loader pre ovog patch-a. Imam i neki stariji PESEdit-ov patch, verzija 2.1. Mozda je do mene ako drugima radi dobro.
Greske koje sam uspeo da primetim:
- dva Gulana u Partizanu, ne znam da li je tako samo kod mene.
- naravno, sad fale crno-bele stolice.
- na "Marakani" recimo kada je dan postoji senka od krova sa zapada, ali igraci nisu nimalo tamniji kad su na tom delu terena, nego kao da sija sunce na njih.
- kada se zavrsi pesma u meniju, ne krece druga, samo tisina... Dobro mi je poznat taj problem i to je do File Loadera, a ne do vas, znam.
- takodje, mnogo bi nam bilo lepse da su tu navijacke pesme, ali opet, nije do vas... Mozda bi u meniju mogle malo bolje, house, rap, sta god. Mozda i ovo nije losa promena u odnosu na to sto je bilo pre.
I jos neko moje licno misljenje. Daleko je ovaj patch od potpunog, smeta mi malo to sto igraci Partizana nemaju face, po tome dodje kao neki Zvezdin patch. Razumem, bice neki update, ali mozda se moglo sacekati jos neki dan.
Svejedno, necu instalirati dok File Loader ne isprati aktuelnu verziju patch-a koju Konami nudi, zbog igrivosti.
Ovo nije uopste kritika sjajnom PES-Serbia Edit timu, verujem da ste nemocni. Konami je kriv s ovom novom verzijom igre gde isprobava nesto.
Nadam se da ce sledeci PES biti normalniji i da ce vama brze doneti alat i nama kompletniji JSL patch.
Hvala vam na svim prethodnim verzijama, hvala i za trud na ovom patch-u i srecno na buducim.