Ev',zamazao sam u prirodnim bojama ovo,da bolje docara
Od ove strane stadiona je ostalo jos da se uradi gornji ulaz(koji je siri od ostalih) i krov.Krov ce biti malo "zeznutiji",to cu sutra/prekosutra.Onda neka pauza od mesec dana posto necu biti tu,pa posle da se kompletira to.
Zurbe nema,pes6 je drevna igra,tako da ja radim polako.Imam ideju da odradim detaljni model(high poly) i onda iz njega rucno povadim texture koje bih primenio na low poly model posle i onda taj low poly ubacio u pes.U teoriji,ovo bi trebalo da ucini da stadion bude extra realan,posto koliko sam video,niko od ostalih ne radi na ovaj nacin,vec oni direkt prave low poly i onda po njemu lepe konamijeve texture koje su uzeli sa drugih stadiona.
Radi lakseg shvatanja vama,broj poligona stadiona unutar igre bi trebao biti od 3,4 pa do 10,15 hiljada.Preko toga bi verovatno igra seckala.
Moj high poly koji trenutno radim ce na kraju da ima negde izmedju 4 i 5 miliona poligona
Sto se tice slika,ovu "glavnu" tribinu imam sa svih strana.Problem je tribina koja je njoj prekoputa,nigde nemam celu sliku da vidim kako se spaja sa tribinama sa strane.Tako da bih trebao slike koje pokauzju te spojeve i slike na kojima su tribine sa strane i tribina "prekoputa" uslikane sprijeda,u krupnom planu