Autor Tema: PES 2011 online ~ Pomoć i pitanja  (Pročitano 320219 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

cleer

• Beginner
  • *
    • Pogledaj profil
Re: PES 2011 online ~ Pomoć i pitanja
« Odgovor #765 poslato: 31. avgust 2011, 14:33:00 »
ajde da probam ovde posto ne znam gde da postavim par pitanja vezanih za izlazeci pes [pes12]
nameravam da kupim original, ali bih najpre da saznam par stvari
kako se igra ml online? Da li imas tipa tacno vreme kad ti pocinje utakmica pa da tada moras da budes za kompom ili gubis sluzbeno 3-0, ili je nesto drugacije osmisljeno
da li ima vise istih igraca, tipa da li Vidic moze da igra protiv Vidica?
Toliko za pocetak

MatijaPG

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #766 poslato: 31. avgust 2011, 14:55:51 »
Vidic igra protiv vidica, igras utakmicu kad se tebi cefne.. Ni ne lici offline ml modu osim sto sastavljas tim.
UPRAVA NAPOLJE !
[/B]

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: cleer

cleer

• Beginner
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #767 poslato: 1. septembar 2011, 00:57:22 »
Aha. A 2 vidica nadam se da ne mozes da imas u timu, kad smo vec sa vidicem poceli :)
I jel moze malo opis, ako ne lici na ml offline, na sta lici?
Takodje me zanima kakav net treba, da ne secka?
Koji patch-evi idu? da li ih uopste ima? Kako se podesavaju tekme? Vreme trajanja, i tome slicno.
Da li u zavisnosti od toga koliko ljudi ima nekog igraca njegova cena raste?
Da li mogu 2 igraca sa istog kompa da igraju ML online, naravno u istoj ekipi?
Aj, dosta za sada.
btw hvala MatijaPG

MatijaPG

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #768 poslato: 1. septembar 2011, 11:18:58 »
Brate najbolje ti je da podjes na online ml i tamo ti je sve objasnjeno nema tu mnogo filozofije, pare dobijas igrajuci utakmice i osvajajuci turnire, net ti treba isti kao kod obicnih utakmica, patch ide oficijalni 1.03, 10 minuta je quick match, 5 minuta na turnirima osim finala. Da raste cijena ako ih vise ima, ne mogu 2 igraca da igraju sa istog kompa i ne moze da bude 2 vidica u ekipi :)
UPRAVA NAPOLJE !
[/B]

cleer

• Beginner
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #769 poslato: 1. septembar 2011, 11:43:54 »
ma ne mogu da nadjem ima dosta slicnih tema sa brdo postova, pa reko ovako ce neko da mi objasni bas ono sto me zanima
Takodje me zanima liga, mislim ako igra 20 ekipa, treba cekati da igra svako sa svakim, inace ce neko npr ko je odigrao 30 tekmi a pobedio u 10 i 3 igrao nereseno biti ispred onoga ko ima 10 pobeda iz 10 meceva
I jel ima chitera? Iako ne znam kako bi to moglo u pesu, al da pitam za svaki slucaj :)
I ako ti nije cim, jel mozes da mi postavis link te teme na kojoj je sve objasnjeno
e da, i jos nesto, jel postoji neka nasa online liga, mislim gde igraju likovi sa foruma?

MatijaPG

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #770 poslato: 1. septembar 2011, 11:53:49 »
Ima citera kolko oces u Mlo, nema tu lige neko turniri , imas 65 minuta da odigras kvalifikacije racunaju ti se 3 najbolja vezana rezultata, 16 prolazi dalje u knock-out fazu. Ne znam za temu na forumu al udji u igricu tamo ti je objasnjeno. Ima nasa online liga al se ne igra trenutno nego se ceka pes 2012...
UPRAVA NAPOLJE !
[/B]

cleer

• Beginner
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #771 poslato: 1. septembar 2011, 16:09:42 »
pa nemam sada original, ali planiram da kupim 2012
znaci postoji nesto kod nas. super

Naci cu vec negde. hvala puno

bhcrow

• Beginner
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #772 poslato: 15. septembar 2011, 15:12:31 »
Imam problem sa Online play Pes 2011. Imam originalan CD, doduše polovan, ali je 100% original. E sad nikako ni na CD-u ni na samom okviru nisam vidio CD key, pa sam instalirao igru sa nekim free key-om. Registrovao sam Konami ID, ali kada odem na Login izbaci mi grešku Unable to login. Što se tiče portova sve je OK, provjerio sam ih sa onim portcheckerom. Nisam siguran da li online igra može da radi s ovim free cd key-om?

Kure

• Superstar
    • Pogledaj profil
    • http://subliminal-clan.forumotion.com/
« Odgovor #773 poslato: 15. septembar 2011, 15:16:56 »
moras da imas original KEY ... taj od koga si ga uzeo neka ti kaze kako ide key

samuray

• Regular
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #774 poslato: 17. septembar 2011, 01:15:28 »
Samo da vas pitam koja je zadnja najnovija verzija pes 2011 patcha sa kim mogu igrati online jer mi stalno izbacuje kako mi verzija nije kompatibilna koju da skinem verziju sa kojom mogu igrati.Imam original cd ranije sam igrao bez problema ali sam kasnije reinstalirao windows  i sad kad sam ponovo instalirao pes ne mogu da ga igram online.
« Poslednja izmena: 17. septembar 2011, 01:17:58 od strane samuray »

samuray

• Regular
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #775 poslato: 18. septembar 2011, 18:53:47 »
imam problem saa pes 2011 stalno mi pokazuje unable to login  sta da radim i koji je najbolja verzija patcha da se igra online ako neko moze da mi odgovori  i ako ima neko link za download hvala.

djoza

• Beginner
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #776 poslato: 21. septembar 2011, 10:16:09 »
Pozdrav ljudi, ja sam kupio PS3 pre mesec dana tako da sam nov, pa ako je glupo pitanje nemojte mi zameriti :)
Hocu da igram online PES, al kad hocu da se registrujem na PSN onda nema ponudjeno srbija kao zemlja, a kasnije mi trazi i adresu i sve. Pa ne mogu onda da stavim recimo hrvatska a adresu upisem beograd.. Sta da upisem? pozz

ragazzi

• Professional
    • Pogledaj profil
« Odgovor #777 poslato: 21. septembar 2011, 19:09:29 »
cao svima... Imam problem sa online igrom.... Instaliram igricu, skinem pack data, ukucam user i pw i trazi mi patch i automatski me izbaci na sajt odakle da ga skinem(PES2011_Patch1.03) ... kad instaliram patch i pokusam da udjem u igru izbaci mi "http://imageshack.us/f/263/bbbbbbbbbbk.jpg/" ... kad ukucam serial i izbaci mi sledeci prozor "http://imageshack.us/f/705/ccccccccccv.jpg/"... idem manuel activation izbaci mi "http://imageshack.us/f/847/ggggggggggt.jpg/" i tako u krug.... Jel neko imao slican problem i jel neko zna sta da radim da udjem u igru ? ? Hvala svima unapred ....poz :)

ilijazikic

• Beginner
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #778 poslato: 25. oktobar 2011, 21:03:30 »
Pozdrav! Prekosutra mi stize original PES 2011, hteo bih on line da igram PesIto ligu, totalno sam neupucen. Najvise me zanima kako se biraju timovi,npr hteo bih da igram sa Fiorentinom, koliki je minimalni protok interneta za igranje,koji patch trebam da imam?

mikula007

• Beginner
  • *
    • Pogledaj profil
Odg: PES 2011 online ~ Pomoć i pitanja
« Odgovor #779 poslato: 15. mart 2012, 14:39:02 »
ljudi napravio dam konami id i konami sifru, ali mi trazi  registrovani kod, , sta da radim anije mi stiglo nista ne email , molim pomoc