E ovako bio sam bannovan , i smorio se , pa poceo bal , potpisao lepo za ofk , i tamo bio pola sezone , e a onda pocinje zaplet , iznervirao se ja i otiso u Napredak iz Krusevca , bilo mi tamo kul , ovo ono , izborili smo nekako ligu evrope , i trazila me Majorka (nisam siguran da je bila majorka al ajde) , ali ostadoh u napredku , odigrao sam nekoliko za repku , i osvojismo tamo Lav Kup , JSL , i u Ligi Evrope , prava tragedija , uso sam u drugom poluvremenu , i dao izjednacujuci gol protiv liverpula u finalu i onda sam dao gol za vodjstvo ali kuku meni maxi dade gol , i 2 2 a onda penali , tu smo naravno pukli i ode nam titula ispred nosa .Dosao je prelazni rok , a man udt je hteo da potpisem za njih , ali ja reko ajd da sacekam i zadnje nedelje stigla je ponuda zivota , potpisao sam za beogradski Partizan , i zauzeo mesto Dijare , odigrao sam oko 8 meceva za crno bele ,
navijaci me zavolese pa pocese da pevaju Simone Simone ubico topdzija jer sam arsenalu dao gol , za pobedu , u prvom kolu lige evrope .Komentari Pozeljni uskoro ce skrinovi:pesoholichari: