evo, da ne mislite da sam prestao raditi na ovome... au contraire, patch je naisao na veliku podrsku ljudi sa evo-weba tako da nas 10ak trenutno radi na njemu...
evo neke od vijesti sto sam stavlja na evo-web...
I don't think it really maters from where face comes as long as the player actually has face... everything else is a matter of details... but suit yourself I shouldn't be ungrateful for helping
also guys here are some more news
Uploaded with ImageShack.us
Check out Rosetti :BOP:
I guess everyone knows who this one is
I've imported new referees xD
Here's the list...
Codjia Coffi
Ndoye Mamadou
Roberto Rosetti
Michel Lubos
Markus Merk
Horatio Elizondo
Frank De Bleeckere
Perluigi Collina
Valentin Ivanov
Kamikawa Toru
well today was very productive day if I may say
I've managed to relink all banners and fix public colours (big thx to zerofun)
Here's a couple of pictures...
Kao sto vidite, dosta toga sam ja uspio hex editirati, cak sam uspio i hex editirati file od bannera da budu 256x256 al iz zasad meni nepoznatog razloga mogu samo 1 utakmicu odigrati... ako odem na play again igra se smrzne... tako da osim ako ne otkrijem zasto se smrzne banneri ce ostati 128x128... cijeli e_text.afs je promijenjen, graficki osvjezen...
osim grafickih updateova tipa novi trofeji, suci i adboardovi, uspio sam editirati i zvuk... sada kada pogodite stativu cuje se zvuk publike UUUUUUUUUH, kada zabijete cuje se galama i veselje, passing i sut zvuk je poboljsan...
ovo je samo sto sam ja napravio, par njih radi na facepackovima, tako da ce i to biti updateano i Spooky i ja radimo na transferima...