Sezona 5: 2014/2015 Real Madrid
Odlučio sam da promenim sredinu jedino ako stigne ponuda od Barselone. Prolazio sam iz nedelje u nedelju čekajući ponudu Barselone, a stizale su ponude samo sa ostrva, Tenerife-a i Valensije. Iskreno, razočarao sam se svaki put kad ne bih video ponudu, i nadao se da će sledeće nedelje doći. A onda je predposlednje nedlje stigla ponuda od Real Madrida. Dobro sam je razmotrio, jer ne volim taj klub. Završili su prošlu sezone drugi, izgubili finale Lige šampiona i imaju fenomenalu ekipu. Te sam se teškog srce odlučio da predjem tamo po ceni od 2550P. Tako da sam postao saigrač C. Ronalda, Higuain-a, Benzeme, Xabi Alonsa, Casillas-a, Drenthe-a, Gaga i ostalih odličnih igrača.
Bio je to moj vrhunac dosadasnje karijere. Sezona u kojoj se osvojilo sve što može osvojiti, naravno osim kupa u kome nikako nemam sreće.
Krenuo sam silovito prvih deset utakmica, golovi, asistenicje, petarde skoro svakoj ekipi. Rasturali smo. Asistirao sam kao lud. Nalazio sam se sa Benzemom koje god dugme da pritisnem

Mislim da smo još od prvog kola seli na čelo tabele. Igranje u Realu je tek lakše u odnosu na druge klubove. Igrači se kreću fenomenalnu, ubacuju se, dodaju se, ispoštuju svako moje ubacivanje, trčanje, ma savršeno. I više od toga. Rasturali smo redom Valensiju, Barsu u gostima, Viljareal, A. Madrid, ma sve. Jednu utakmicu smo dobili 7:1, ne sećam se koga. Benzema je dao 6 golova, ja sam mu 4 puta asistirao, i još se Higuain upisao jednom u listu strelaca.
U Ligi Šampiona nam isto niko nije ništa mogao. Rastavili smo Mančester Junajted u gostima, razguzili Šahtjor i zaboravio sam koja je ekipa još sa nama bila u grupi

. Poslednje kolo grupne faze igrali smo protiv Mančestera u Madridu i na jedite jade izgubili. Tad je naša mašinerija malo usporila. Došao je i prvi poraz u prvenstvu, i zaredjali su se vezani remiji.
Došla je ona na red utakmica 1/4 kupa protiv Valensije u gostima, koju sam sam dobio sa 2:0. Mojoj sreći nije bilo kraja jer sam najzad video da mogu da osvojim kup. Medjutim, u revanšu u Madridu, od prvog minuta smo gubili sa 1:0 autogolom štopera Garray (tako neštp, sve moguće tekme je usro). Zamenio me je C.Ronaldo u 70 minutu, a moja ekipa je u poslednjih 10 minuta primila još dva gola, tako da smo ispali iz kupa, a meni je došlo da uništim kompjuter.
U 1/4 finalu LŠ izvukli smo Ateliko Madrid koji smo prošli zahvaljujic golom u gostima. Bilo je 0:0 u Madridu i 1:1 u Madridu

Realno, odigrali su bolje obe partije, a mi smo imali mnogo više sreće. Na kraju smo prešlo zahvaljući mojoj prelopoj asistenciji Benzemi, nakon što sam povukao kontra napad posle kornera. Dalje smo lako eleminisali Bordo i u finalu se sastali sa Čelzijem.
U prvenstvu su uspeli Barselona i Viljareal da se približe na -5 bodova, ali onda smo opet dobili Viljareal, a Barsa je kiksnula negde. Pred sam kraj prvenstva, pred utakmicu finala LŠ, približio nam se tim iz glavnog grada Katalonije na -3 bodova, a mi smo gostovali Almeriji. Na poluvremu smo gubili sa 1:0, a Barsa je već ranije bila poražena sa 1:0. Bila je to velika šansa da steknemo veliku bodovnu prednost pošto smo uskoro igrali protiv Barse, a u lošoj formi smo bili, tako da evenutalni poraz ne bi uticao na putu ka tituli jer su dalje raspored bio lak. Negde oko 60og minuta sam opet asistirao Benzemi koji je izjednačio rezultat, a oko 80 minuta ja napravljen penal na meni. Radovao sam se sigurnoj pobedi, a onda sam video da sam zamenjen jer sam povredjen. Nisam mogao da verujem. C.Ronaldo je realizovao penal i pobedili smo.
Počinje finale LŠ protiv Čelzija, a ja na klupi zbog povrede. Razočaran totalno. Benzema nas dovodi rano u vodjstvo sa kojim odlazimo na poluvreme. Odmah početkom drugog dela Drogba izjednačuje, a drugi gol Čelzija je visio u vazduhu. Ušao sam u igru u 81. minutu. J. Cole je izveo korner, Drogba pogodio stativu, Drenthe iizbacio do mene, ja povukao kontru, dodao do Benzeme koji pogadja golmana, ali u pravo vreme na pravom mestu, ko drugi nego Filippo Pipo Inzaghi sa svojih 20 i nešto godina postiže pobedonosi pogodak. Radovanje, skakanje, a moja baba se dere iz druge sobe da se stišam jer je već kasno. Sa pet asistencija u LŠ bio sam najbolji.