Autor Tema: Tutorijal :-)))  (Pročitano 8378 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Drogmatix

• Beginner
  • *
    • Pogledaj profil
Tutorijal :-)))
« Odgovor #15 poslato: 4. septembar 2009, 19:42:37 »
ma vidlo je nije problem mozda je samo sumnjiva situacija je kad lopta padne ispred golmana on se baca na nju a ona ga preskoci?? ostalo je sasvim moguce ja slicne golove dajem samo sa promenom pravca ne sa biciklicama posto nemam dobru tehniku, mene samo zanima kako je uspeo da nagruva i speed i power i shoot i tehniku i body balance za 4-5 sezona a vidi se da ih ima podosta...

CREEP

• I\'m ALEKSANDAR, BITCH
  • Superstar
    • Pogledaj profil
    • http://www.barinfo.co.me/
« Odgovor #16 poslato: 5. septembar 2009, 03:07:08 »
Citat: youngCorleone;544034
ovo nije vidlo top playera :D

Slazem se skroz:dots:
Murinjo je sebi dozvolio da dovede pet igrača koje plati 100 miliona evra, a nijedan mu nije u prvom planu. On je dovoljan sam sebi. Videli ste kako se teatralno ljubi sa igračima, a pritom mu ekipa nije odigrala autoritativno. I pored premora, Real je morao da odigra bolje u revanšu.
Radomir Antić[/b]

brucelee

• Beginner
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #17 poslato: 12. septembar 2009, 19:50:57 »
znate koliko mi puca tuki dali vi verujete da je top player ili nije :haha::haha: mada moram priznati da komp izgleda pomalo smesno kad protiv njega igra majstor :biggrin:

Коле

• L\'Imperatore
  • Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #18 poslato: 13. septembar 2009, 19:01:14 »
Citat: brucelee;513994
j kole hvala na informaciji al valjda znas sta sam hteo da kazem...

Naravno ;) :ziveli:

hytekk

• Beginner
  • *
    • Pogledaj profil
    • http://hytekk.de
Re: Tutorijal :-)))
« Odgovor #19 poslato: 17. oktobar 2009, 22:27:35 »
Citat: brucelee;548547
znate koliko mi puca tuki dali vi verujete da je top player ili nije :haha::haha: mada moram priznati da komp izgleda pomalo smesno kad protiv njega igra majstor :biggrin:

Zavrsio sam 2 BAL kariere, i par zapocetih prekinuo zbog manjka vremena. Sto se tice pitanja dali je TOP PLAYER ili ja kao iskusni BAL igrac mogao bi a potvrdim da je jacina najverovatnije TOP, eventualno za opciju nize ali ispod toga sigurno ne.

Ko zna dobro igrati PES za jednim solidnim, malo pokretljivijim i brzim igracem bez vecih problema moze predriblati CPU.

Good job brucelee :yes:

Osim toga komentar u minuti 1.40 (tvoj clip na YT) bi trebao skloniti :thumbdown: