PES Fans community
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Utakmice WPLO Nations Cup-a vs Narisa:Cekao sam ga u dogovorenom terminu i nije se pojavio.
Nations Cup vs NarisaEvo dopisa za ove dve utakmice koje nazalost nisu odigrane, neka uprava odluci sta i kako dalje, da bi se nastavilo ovo kvalitetno takmicenje koje cine jos kvalitetniji igraci. Hvala.
Utakmice WPLO Nations Cup vs ZeljkoIvan2307 je rekao da radi nocnu, ali se nije oglasavao ni preko dana..
Produžetak za WPLO Super Cup vs Suke ukoliko je moguće nemam trenutno tastaturu za igranje,naručena treba da stigne za dan/dva
2.koloMarjan vs Bobi protivnika nema nikako
Molim produžetak za utakmicu WPLO League 1 protiv BobiMKD (1. kolo).Momak ima probleme sa kompjuterom...
Kvalifikacije za Ligu Prvaka vs Bobi Čujem da momak ima problema sa pc ako može produžetak dok ne napravi pc ako ne može neka admini odluče šta dalje
Kup 1 kolo vs bobiimage hosterNe odgovara na poruke ja sam zvao nek admini odluče STA dalje.
nejavlja se Bobi
Pridružujem se za Bobija...
Trazim produzetak sa igracima sa kojima imam kosu crtu:To su Kozlice i Nikola, i ako je moguce, u slucaju kada se spojimo da odigramo i uzvratne utakmice, ggTakodjer, Bobi se ne oglasava