Anketa

Da li ste da se igra letnja sezona ?

Da
35 (81.4%)
Ne
5 (11.6%)
Ako je bude preskačem
3 (7%)

Ukupno glasova: 42

Anketa završena: 8. avgust 2020, 00:05:20

Autor Tema: Letnja sezona !  (Pročitano 1371 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

lutkica71

  • Moderator
  • *****
  • Poruke: 1783
    • Pogledaj profil
Letnja sezona !
« poslato: 3. avgust 2020, 00:03:31 »
Dragi menadžeri,

Kako nam se bliži kraju ovo izdanje PES-a i dolazi period čekanja da izadje novi, praktikovali smo da imamo i letnju - neobaveznu sezonu. 

Kao što već znate tu sezonu možete da preksočite i niste dužni da učestvujete u njoj. S obzirom da je Konami najavio izlazak novog serijala za 25 Septembar, tako smo i napravili kalendar. Datum je pomeren za 15 i tako dolazimo do toga da bi igrali ovaj PES 2020 i kada izadje novi. Kako znamo da svi uvek jedva čekamo da vidimo ocene igrača i da probamo novu igricu, dolazimo do toga da je pitanje da li bi iko od nas igrao stari PES kada dodje nova verzija. Zbog toga ćemo sprovesti anketu i poslušati vaše mišljenje.

Ukratko ako se odluči po glasanju da se igra letnja sezona ona će biti dosta drugačija od ovih redovnih zato što ćemo morati maksimalno da je skratimo. Dakle dolazimo do toga da će ona trajati SIGURNO do 14.9. i neće se igrati nakon toga, takodje prelazni rokovi će biti MAKSIMALNO skraćeni (pričamo o periodu od 2-3 dana maksimum), to dovodi do toga da sa sve KUP takmičenjem ćete možda imati 20-25 utakmica u prvom delu sezone da odigrate za nekih 10-12 dana, kao i u drugom delu oko 15 + KUP ko prodje.

Dobro razmislite pre nego što glasate jer ovo sprovodimo da bi ispoštovali vaše mišljenje i želju, dakle UO ne želi da nekome staje na muku i obavezuje, kao i to ako neko želi da igra da mu uskraćuje takmičarske utakmice. Ne zaboravite da u letnjoj sezoni nema promocije u viši rang, kao i da nema ispadanja u niži rang takmičenja.

Ko bude glasao, neće moći da promeni svoj glas, tako da prvo dobro izračunajte jel imate vremena za igru pa onda glasajte.